Naša pevačica Dragica Zlatić veći deo detinjstva provela je na selu, ali je priznala da se pojedinih situacija tada stidela.

Ona je rodom iz Čačka, ali je jedan deo detinjstva provela u obližnjem selu.

– Deo detinjstva sam provela na selu. Kad sam bila mala imala sam kozu. Imala sam baš slab imunitet, pa sam na svakih 15 dana bila bolesna. Moj tata je tada odlučio da kupimo kozu, jer je kozje mleko zdravo. Tata me je jednom poslao da izvedem kozu da pase travu, izvela sam kozu pored Morave, a onda su se pojavili moji drugari jer je tu bilo kupalište, a bilo je letnje vreme, počela je Dragica.

View this post on Instagram

🌻 Sagnite se suncokreti, cvetacete opet leti….. 🌻

A post shared by Dragica Zlatic (@dragica_zlatic) on

– Ja sam zalegla u neke koprive da me ne bi videli, ali su me ipak primetili. Oni su me zezali, a posebno jedan drug koji me je do kraja osmog razreda zvao “kozarka”, što mu nikad nisam oprostila. Ja sam tada crkla i plakala, to mi je bio blam života. Htela sam da se ubijem. Sada me baš briga. Tri koze bih uzela i dovela u studio – ispričala je pevačica svojevremeno za „Grand Online“.

Dragica, koja se proslavila učešćem u „Zvezdama Granda“, zbog pandemije korona virusa već mesecima ne nastupa, te se vratila u rodni Čačak, gde provodi mnogo vremena.

View this post on Instagram

Sledece godine kupujem 100 ari sadim maline neeces ti mene korono vise da z…….. Pa kad ne mogu da pevam u maline, priroda, cist vazduh sta ces bolje

A post shared by Dragica Zlatic (@dragica_zlatic) on

Tamo se sada, između ostalog, posvetila branju malina.

– Sledeće godine kupujem 100 ari, sadim maline, nećeš ti mene korono više da z…….. Pa kad ne mogu da pevam – u maline, priroda, čist vazduh, šta ćeš bolje – poručila je pevačica nedavno.

View this post on Instagram

Sedim tako nešto i razmišljam dal' prvo da orezem višnje ili da posadim zelenu salatu???! 🤣🤪 📸 @milicajovanovicphotography 🥰

A post shared by Dragica Zlatic (@dragica_zlatic) on

Članak Da crkne od BLAMA! Pevačica zalegla u koprive da je ne vide kako šeta kozu! (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article