Od juče ne prestaju da pljušte uvrede na račun glumice Marije Karan. Nazivaju je glupačom, kozom koja mekeće, uobraženom ćurkom čiji je jedini uspeh u životu udaja za poznatog bogatog producenta, potpapučen opanak koji je odlaskom u beli svet zaboravio Srbiju…

Šta je to tačno rekla Marija kada se juče uživo uključila u jutarnji program TV Prva?

Na pitanje voditelja Filipa hoćemo li je uskoro videti u nekim domaćim projektima, s obzirom na to da u Srbiji vlada hiperprodukcija, glumica je rekla:

– Znate kako, kada sam otišla pre deset godina za London ljudi kod nas nisu ni koristili mejl, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem.

I bum! Za tili čas krenuli su naslovi tipa “Marija Karan pljuvala po Srbima” koji su pokrenuli erupciju ogorčenosti, nezadovoljstva, loših brakova, neostvarenosti, lošeg seksa, gazde koji kasni sa platom, male kinte, razvratne žene, prevrtljivog muža, neostvarenih snova, ogromnog celulita, neotesanog muža teške ruke, masnih stomaka i ko zna čega sve još…

A na surf dasci uzavrele lave stoji pevačica Zorica Marković koju su novinari pitali za komentar, a ona rekla: “Ko je, bre, ona da tako lupeta?! Ovo je strašno, što čujem od jedne, kao glumice. Rođena je ovde, pa se uključila da pi*ki i ka*i po Srbima. Šta će jadna, raspuštenica. Pokondirila se, digla nos. Stvarno, ne daj Bože da sam bila tu, ja bih joj pljunula jednu šlajmaru u lice. Ja to, bre, ne mogu da razumem! Svi su oni, kao, iznad nas, a svi potiču iz Srbije. Dosta mi je ponižavanja Srba i Srbije. Ako smo toliko loši, neka onda idu u tri lepe i da ih više ne vidimo ovde”, rekla je folkerka.

I sad će svi da aplaudiraju “kulturnoj Zorici” koja pljuje šlajmare i tako brani patriotizam i Srbe, a Mariju će da ko Isusa razapnu jer je rekla da pre deset godina u Srbiji nisu koristili mejl, verovatno misleći na poslovnu komunikaciju, možda da bi i naglasila da je sad sa video pozivima mnogo bolje i lakše dogovarati se.

Ne vidim uopšte potrebu medija (Noizz-a, pre svega) da nakon ove izjave krene u rovarenje po Marijinom privatnom životu i “lošoj karijeri” zbrajajući joj sve glumačke “minute”, sprdajući se, omalovažavajući je, postajući tako medij predvodnik razularenog dela javnosti kojoj ne treba mnogo da se zapali braneći srpstvo.

Ovo je loše.

Ovo je poziv na linč, majke mi.

Novinari su uspeli da od njene izjave izvuku ono što je njima kao zaparalo uši i od toga naprave senzaciju, ne razmišljajući nimalo o tome kakve posledice mogu da naprave.

Jesu li ikada senzacionalistički mediji o ovome razmišljali? Jok. Oni odu kod Zorice Marković za komentar da bi duplirali senzaciju, oni prevrću sad po njenom braku, odgoju deteta, mestu gde živi, neostavrenim projektima, mladosti…

Glumac Andrija Milošević je u gostovanju kod Ivana Ivanovića nedavno nespretno rekao: Žene su najvažnija stvar u životu svakog muškarca.

I niko ga ne razvlači, nema ga na naslovnicama, da se izvrgne ruglu: Andrija žene nazvao STVARIMA! Recimo. Jer Andriju svi vole, on je zajebant, njemu se to prečulo, Andrija je muškarac.

I ja sam to Andrijino čula, pa prečula, jer znam da nije tako mislio. Velik je glumac, dobar čovek, poznato je da poštuje žene. Ali, svima se dogodi, zašto neko to nije pomislio, da se nevešto izrazi, posebno kad je uživo uključenje.

Možda se to desilo i Mariji.

Možda i nije, ali stvar je u tome da niko tu opciju nije ni razmotrio, već je krenula rafalna paljba jer je Marija žena, jer se bogato udala, jer ne mora ako neće ništa da radi, samo da sedi i bude lepa, smeška se, troši mužev novac i slika se na crvenom tepihu.

Ovo deo javnosti NIKADA neće “oprostiti” ženama. Da je ostala u Srbiji, da snima niskobudžetne filmove, da je propala, zaboravljena, ucvala, bila bi okej sa sve ijednom izjavom. Sigurna sam.

U redu je kad sami sebe pljujemo kako smo stoka jer smo glasali za Vučića, kad se po mrežama piše “narod je glup”, “narod je neuk”, “narod je ovca”, ali kad Marija kaže da se mejl pre deset godina u Srbiji nije koristio, to dobije apokaliptičan efekat buđenja ponosa koji se ovde uvek brani uvredama.

I najčešće uvredama žena.

Možete li da zamislite šta bi se dogodilo da je Marija (ili bilo koja druga glumica) rekla: Muškarci su najvažnija stvar u životu svake žene?

Sram Vas bilo Jovana, zbog čega sam ja kriv što pijana devojka urinira na Keju?!

The post Da je Marija Karan ostala neudata u Srbiji da snima jeftine filmove, svaka izjava bi bila OK. Ovako je jadna raspuštenica appeared first on Luftika.

Original Article