Usran sam od saznanja da je kolektvna svest na toliko niskom nivou. Za druge narode ne mogu da tvrdim, al za nas imam pravo makar iz ličnog iskustva.

Veljko Belivuk i njegova ekipa uhapšena je i sprovedena kroz oko reflektora pravo u ždrelo prosečnog Srbina. Naravno, ne treba ni spominjati da je i ovo tema oko koje se Srbija tradicionalno deli. A kako i ne bi, kad i „mali Đokica“ zna da je ta ekipa delikvenata narasla u moći i bahatosti upravo dolaskom SNS-a na vlast.

Ova kriminalna organizacija odstranila je jedan deo svojih „fanova“ odlučivši se da je „nemirni Velja“ malo preterao. Nije Velja slučajan izrod koji se, „eto tako“, slučajno dogodio našem društvu. Ono što on predstavlja u moralnom smilsu, ako ikog ovde među nama više i zabole za moral, je kontinuirana subliminalna poruka koja se šalje omladini više od trideset godina.

Neko je odlučio da su mediji slobodni, da narod želi Arkane, Kristijane i Nevolje, a deca uz svoje polupane roditelje, babe i dede, mogu samo da „pazare“ kič, šund i kriminal. Takve glave volite da gledate dragi moji sugrađani, to „gori“ koliko je u trendingu i dobijate svakodnevno porciju društvenih govana, kao da vam vaših privatnih nije dosta. Tako bar mediji razmišljaju.

I eto, kolektivna svest je u ovim danima smetnula sa uma otrovan vazduh, Koronu, konfuziju oko vakcinacije, besparicu i lopovluk. Mi smo jedno divno društvo kojem se samo desio Velja Nevolja i hajmo sada da pratimo gde je klao, mučio, zakopavao i šrmkao. Mi smo vodeći primer drugima prvi put u modernoj istoriji, tako da je ovaj slučaj samo jedan u veku, kao Norveškoj što se dogodio Brejvik.

Stalno razmišljam o 7. julu prošle godine. Tada ste me vi sugrađani obradovali znakom života. Pokazali ste muda, ali kratkoročno i sa pogrešnim razlogom, ako vam je samo najava zatvaranja zasmetala.

To je bio trenutak da se ovo sve malo restartuje, da se podigne atmosfera koja bi izbacila Srbiju iz ove učmalosti. Jeste, tukli su nas i izveli sve pandursko što imaju, a i njihovi „ljubitelji fudbala“ su bili tu, sa nama i jasnim instrukcijama. Isti ti o kojima sada, ovako zaglupljeni, uz kaficu čitamo na našim pametnim telefonima.

I dobro, dobili ste porciju „Ja sam Vučić Aleksandar i mnogo sam cool“ i afere „Beli vuk“ i sada se sve vraća u normalu. Wau, to baš zvuči „heavy“ ako mene pitate. A znam da vas i za to zabole, al eto, moj prostor izražavanja.

Hvala na pažnji i uživajte u vašim bajkovitim životima.

Zašto je Obućina dobila pohvale, a Petričić prezir? Moralno smo nepreje*ivi zato!

The post Da li je Velja najveća NEVOLJA ove naše Srbije? Opšta histerija jedna od bezbroj različitih diverzija stvarnosti appeared first on Luftika.

Original Article