AKTUELNO

Domaći

DA SE NAJEŽIŠ Edita se ogolila do koske: Objavljen njen novi snimak, svima je sada jasno kakvo joj je sada EMOTIVNO STANJE (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Promo ||

Nakon što je pre pet meseci predstavila singl “Životinje”, koji danas broji više od deset miliona pregleda, pevačica Edita Aradinović obradovala je svoje fanove novom emotivnom pesmom “Soba”.

U spotu koji prati novu numeru Edita je pokazala svoje igračko umeće, a ono što je sve posebno iznenadilo, za potrebe snimanja postala je i plavuša. Iako su fanovi navikli na Editine sjajne transformacije, novim izgledom je posebno oduševila svoju publiku. Takođe Edita ne krije da je pesma “Soba” posebno značajna za nju.

– Dugo sam radila na pesmi. Nikako nisam želela da snimim nešto što ne mogu da iznesem ili što nema moj lični pečat. "Soba" opisuje moje emotivno stanje kroz koje prolazim poslednjih nedelja, opisuje mene i moj život – kratko je rekla Edita povodom premijere nove pesme, koju će beogradska publika imatipriliku da čuje uživo već za doček Nove godine u jednom beogradskom hotelu.

Autor: D.T.

Domaći

Prvom pesmom napravila BUM, a sada ćerka Mileta Kitića ima NOVI HIT! (VIDEO)

Domaći

Nakon što je napustila POPULARNI BEND, pevačica otpočela SOLO KARIJERU, a ovako zvuči njen PRVI SINGL! (VIDEO)

Domaći

SLAVLJE U SEKINOM DOMU! Porodila se pre DEVET MESECI, a sada je objavila RADOSNE VESTI! (FOTO)

Domaći

Novopečenu mamu KRITIKOVALI da se OBNAŽILA u spotu, a ovako odgovara pevačica! (FOTO)

Domaći

VRATILA SE SVOJOJ PUBLICI! Nikolina otkrila ZAŠTO NIJE NASTUPALA! (FOTO)

Domaći

POKAZALA DELOVE SVOG DOMA: Seka objavila novi SPOT! (VIDEO)

'Original Article