Popularni pevač Dado Polumenta danas ima razloga danas da bude odlično raspoložen. Njegov sin Dorijan Polumenta slavi rođendan.

– Nadam se da ćeš uvek gledati u budućnost sa osmehom na licu i dobrotom u srcu. Želim ti beskrajnu radost u životu za tvoj rođendan i neka bude ispunjen čudima i oduševljenjem! Nadam se da će u ovoj godini tvoj rođendan biti samo početak jednog neverovatnog putovanja koje će te odvesti u još neverovatniju budućnost. Zapamti: uvek sanjaj i želi! Sine, srećan sam što mogu da kažem da sve više vidim sebe u tebi kako vreme prolazi. Srećan ti rođendan, moj dečače! – poručio je Dado svom nasledniku na „Instagramu“.

Pogledajte i fotografije koje je pevač objavio…

View this post on Instagram

Nadam se da ćeš uvek gledati u budućnost sa osmehom na licu i dobrotom u srcu. Želim ti beskrajnu radost u životu za tvoj rodjendan i neka bude ispunjen čudima i oduševljenjem! Nadam se da će u ovoj godini tvoj rodjendan biti samo pocetak jednog neverovatnog putovanja koje će te odvesti u još neverovatniju budućnost . Zapamti: uvek sanjaj i želi! Sine,srećan sam sto mogu da kažem da sve više vidim sebe u tebi kako vreme prolazi. Srećan ti rodjendan ,moj dečače! @dp__62

A post shared by Dado Polumenta (@dadopolumentaofficial) on

Članak Dado poručio sinu: Uvek sanjaj i želi! Srećan rođendan! (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article