AKTUELNO

Domaći

DALILA JE KAO TETKA, MUKA MI JE IME DA IM SPOMENEM! Ukućani ubeđeni da Dragojevićku PUCAJU KOMPLEKSI zbog Ane, a onda je Koraćeva progovorila! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs ||

Izneli svoj stav!

"Da li je možda Dalila pukla jer je Stefan nahvalio Anu Korać na nominacijama, pa joj se sve nakupilo?" – glasilo je pitanje koje je ove noći publika postavila zadrugaru Marku Đedoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Sigurno da jeste, posebno je za nju bila osetljiva ta tema da Stefan prokomenatiše Anu. Dalilu sigurno da pucaju kompleksi kada dođe Ana ovakva na porodično okupljanje, a onda dođe Dalila sa Dejanom kao tetka iz Crvenke. Jeste, sigurno jeste. I što ne bi bila ljubomorna na Anu? Ana nije imala ludila i nadam se da će tako ostati. Nije pokušavala da prevari svog muža – rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj odnos Ane i nje je jako čudan. One su se letos upoznale i to je više bilo izvinjenje Davida i Dejana. Ovde se videlo da Dalili teško pada ta priča sa Anom. Dalila je verovatno dobila taj kompleks i to je jedan od bitnih razloga. Dalila je videla da ne može da dobije tu bitku sa Anom. Ana je sada neko ko je dobro došla u tu kuću, a Dalila nakon tri godine sa Dejanom nije dobro došla u tu kuću i to je verovatno pogađa – pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da nema potrebe da bude ljubomorna na mene, ja sam to videla. Šta god je komentarisala, komentarisala je u negativnom smislu. Samo je tražila razlog da me bocka. Ja sam rekla da osećam mržnju prema meni sa njene strane i da ne vidim razlog što to radi. Verovatno je to njoj smetalo što sam mirna. Ja sam samo rekla kakva je situacija napolju. Automatski je pokušala da prebaci priču i na Janjuša, što je jako ružno i sa Dejanove i sa njene strane – izjavila je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Muka mi je ime da im spomenem, ali mi nije logično da njih dvoje budu dobri sa Ljubom Pantović i Aleksandrom. Dalilu je drmnuo kompleks kada je videla Anu – rekla je Zorica Marković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

Zadruga

DALILA NAPUSTILA RIJALITI ZBOG KARIĆA? Reči Lepog Miće nakon što su Dragojevići napustili Zadrugu dugo će odzvanjati Belom kućom! (VIDEO)

Zadruga

Mislim da te je on prevario, pa mu ti sada vraćaš: Gagi otkrio sve Draganine tajne sa Edom, ona ostala bez komentara zbog ovih njegovih reči! (VIDEO)

Zadruga

DRAGO MI JE ŠTO JE OTIŠLA: Zola priznao da je jedva dočekao da Marija Kulić ode za Niš! (VIDEO)

Zadruga

DECU NE VASPITAVAJU BABE I DADILJE, VEĆ MAJKE! Mirko i Bora svojim mišljenjem o Miljaninoj TRUDNOĆI iznenadili sve zadrugare! (VIDEO)

Zadruga

ŽUSTRA RASPRAVA ZA CRNIM STOLOM: Šopićeva osudila postupak Jelene Pešić, a onda je Iva priznala KAKO SE ZBOG SVEGA OSEĆA! (VIDEO)

Zadruga

PAŽLJIVO IH JE POSMATRALA SPOLJA, PA IZNELA MIŠLJENJE: Evo ko je za Zoricu Marković najveći egoista! (VIDEO)

'Original Article