Dalila Dragojević i Vladimir Tomović su danas imali žestoku svađu. Tomović je poručio Dalili da ovo nije onaj niskobudžetni rijaliti u kojem je bila, a ona je njega podsetila da on u nijednom rijalitiju nije duže izdržao od 20 dana jer je diskvalifikovan zbog nasilja.
– Ja te se ne plašim! – poručila je Dalila Tomoviću i prozvala ga što mafija u „Zadruzi“ i što je pretio i Filipu Reljiću i Saniju.
Dalila je prozvala Tomovića i da ga je pukla sujeta zbog toga što je imao samo 60 posto glasova u duelu sa Veskom
– Nemoj da krenemo i o gej paradi – rekla je Dalila, na šta je on dodao da je bio na „Paradi“, ali sa fantomkom.
Dalila je na to dodala da Tomović laže da mu je draga Suzana Ćubela.
– Ne laži! Ne možeš očima da je gledaš! – rekla je Dalila i dodala da Tomović i dalje mrzi gej populaciju, iako želi drugačije da se predstavi.
Tomović je prozvao Dalilu zbog toga što na ima tetovažu posvećenu bivšem dečku, a ona mu je odvorila da je i Dejan ima tetovažu posvećenu bivšoj devojci i da ona nema problem sa tim.
Dalila ga je potom podsetila na ono šta je radio dok je bio u vezi sa Stanijom Dobrojević.
– Koja je to bolest snimati pozive sa devojkom sa kojom si u vezi? – upitala je Dalila i dodala da nije ni čudo što ga je Stanija otkačila.
Tomović je prozivao Dalilu što je napravila haos zbog nekih prljavih gaća, a ona je ona njega podsetila na njegovo blamiranje.
– On priča o gaćama, a doneo gaće u emisiji „Narod pita“? – rekla je Dalila.

Članak Dalila sasula Tomoviću u lice: Ti si bolesnik! Snimao si pozive sa Stanijom! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article