Ana Sević se već nekoliko dana odmara na Crnogorskom primorju, zajedno sa izabranikom Danielom Nedeljkovićem i ćerkom Lorenom, koju je dobila u braku sa pevačem Darkom Lazićem. Navodno, Daniel je iskeširao 3.000 evra kako bi pevačica, koja je nedavno ušla u peti mesec trudnoće, otputovala privatnim avionom na more.

„Daniel se na sve načine trudi ne samo da udovolji svojoj dragoj već se trudi i da ne ugrozi život svoje ćerkice koju pevačica nosi. Otkako je proglašena pandemija koronavirusa, Daniel o Ani brine više nego inače“, tvrdi izvor blizak paru i dodaje da je upravo Danielova odluka bila da u Crnu Goru odu privatnom letelicom.

„Takođe, hotel u kojem su odseli u Budvi ne samo što je luksuzan i nudi vrhunsku uslugu već je poluprazan, što porodici dodatno pruža sigurnost i mir“, dodaje on.
Pevačica je viđena kako se baškari sa ćerkicom u jednom restoranu na otvorenom u Starom gradu, i ne mareći za radoznale poglede.

Podsetimo, Ana Sević je pre nekoliko meseci saznala da je u drugom stanju, a pre mesec dana i da će postati mama još jedne devojčice. Njenom vereniku će to biti prvo dete.

Izvor: Alo!

Članak Danijel iskeširao 3.000 evra za letovanje sa Anom Sević! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article