Danijelini fanovi složili su se s njom te su priznali da je i njima kokošinjac predivan

Blogerica i poduzetnica Danijela Dvornik prije par dana vratila se je na Brač u obiteljsku kuću. Svoje pratitelje na Instagramu redovito obavještava o svojim zgodama na otoku, a u najnovijoj objavi pohvalila im se kako je bila na otvorenju jednog kokošinjca.

DANIJELA DVORNIK PRATITELJIMA SE JAVILA S BRAČA: ‘Sve je lakše uz more, sve je tako mirno i nestvarno…’

Danijela je podijelila četiri fotografije koje prikazuju “fancy” kokošinjac i imanje na kojemu se nalazi te prigodnu bogatu večeru koja je uslijedila nakon otvorenja.

“Jučer sam bila na jednom i jedinom društvenom događaju u mistu u doba karantene. No nije bilo crvenog tepiha, ni štikli i posebne haljine. Samo ‘novo normalno’. Otvarao se kokošinjac u masliniku. Dovoljan razlog da se prošetamo u brdo i proslavimo ovako značajan događaj. Posebnost svega što kokošinjac tako dobro izgleda da bi se ja mogla preseliti u kokošinjac”, napisala je uz objavu.

Danijelini fanovi složili su se s njom te su priznali da je i njima kokošinjac predivan.

DANIJELA DVORNIK PODIJELILA EMOTIVNU USPOMENU I DIRNULA PRATITELJE: ‘Na pločniku, ispisano kredom…’

“Najljepši kokošinjac koji sam vidjela, sretne kokice, bit će jaja”, “Savršeno”, “Kud ćeš bolje od toga”, “To se zove eventom gdje je ovakva spiza”, “Divota”, “Najbolja fešta”, “Ja nikad ne bih pomislila da je ovo kokošinjac, wow!”, komentirali su.

Original Article