U jednoj emisiji nedavno je pušten dokumentarni film "Zaceli me", koji je posvećen žrtvama se*sualnog zlostavljanja u kojem je glumica priznala da je doživela silovanje.

JOŠ JEDNA SRPSKA GLUMICA PRIZNALA DA JU JE MOĆNIK UZNEMIRAVAO – Stavio mi je ruku na koleno i rekao: "Daj p**** ili…" NOVI SKANDAL DRMA SVET FILMA!

Reč je o moćniku iz filmske industrije.

A kako je izgledala Danijelina izjava koja je pokrenula lavinu komentara u Srbiji, pročitajte ispod:

– Htela sam da vam kažem da sam ja dožvela silovanje pre 4 i po godine u Srbiji i onda sam otišla u Ameriku, i bilo mi je mnogo teško, ali sada sam dobro. Samo hoću to da vam kažem, nisam vam do sada rekla jer nisam htela da se brinete. Sada vam to govorim jer pravim film o drugim žrtvama silovanja – rekla je Danijela u gorepomenutoj emisiji.

Međutim, glumica je nedavno otkrila zbog čega ne želi da otkrije silovateljevo ime.

– Ako bih htela da kažem ime svog silovatelja, prvo sam mogla to da uradim u filmu ako sam to želela jer je moja produkcija. Razlog je što nisam dala ime silovatelja u filmu je jednostavan, ako bih rekla ime, fokus filma bi se sveo na to. Međutim, priča “Zaceli me” ima misiju da svede pažnju na poziciju žrtve. Većina nas koji smo bili silovanis, napadnuti smo od strane nekog iz naše okoline, nekog za koga mi znamo, koga pošutjemo, i što je najgore, kome verujemo – rekla je Danijela.

printscreen

Danijela Štajnfeld, glumica

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article