24hr

Splitski glazbenik na sceni je više o dvadeset godina. Za srpski Puls Online priznaje da se odavno ‘pomirio’ s teretom slave, a tračeve ne doživljava ozbiljno.

– Mediji su nas rastavljali, vjenčavali, bio sam par puta mrtav, pa homoseksualac, sve ono što svi pjevači prođu tijekom karijere. To je jedan ruksak koji dobiješ kada si iznad prosjeka – rekao je Petar Grašo (41) te dodaje da svoju intimu, kao i vezu s Danijelom Martinović (46), želi držati daleko od budnog oka javnosti.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

– Većina mog pojavljivanja je javno, devedeset posto i tih deset posto što ostaje za mene, nisam spreman da ponudim na pladanj. Ne želim slikati svoju spavaću sobu – objasnio je autor Oliverove ‘Boginje’.

Iako je već dugo na sceni, i dalje, kaže, ne razumije zašto žene ‘padaju’ na njega. Sebe, dodaje, nikada nije doživljavao kao nekog ‘seksi macho muškarca’.

– Nemam pločice na trbuhu, ne boravim u teretani po četiri sata dnevno i živim običan život prosječnog muškarca – tvrdi pjevač.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Što se tiče obožavateljica, otkriva, bilo je nekoliko neugodnih situacija koje su, kaže, ‘prelazile tanku liniju’.

– Djevojka iz Makedonije je jednom došla i spavala ispred moje kuće dok sam bio na turneji. Susjedi su me zvali da mi kažu da neko kampira ispred moje kuće. Kada sam došao, na lijep smo to način riješili. Pozvao sam je u kuću, pokazao joj da sam ja samo čovjek i da želim svoju privatnost. Nakon toga ona je otišla kući, ponekad mi piše, udala se, ima dvoje djece – ispričao je Splićanin te dodaje da se takve stvari događaju većini javnih osoba. Ti incidenti, dodaje, nikada nisu utjecali na stabilnost njegove veze s pjevačicom.

Glazbenik je u vezi s Martinović već 22 godine. Tajne, rekla je Martinović prije dvije godine, nema.

– Ljudi se ili nađu ili ne. Mora biti puno ljubavi, inače će se sve raspasti prije ili kasnije – rekla je.

Original Article