Dara Bubamara (43) i Sloba Radanović (29) u ljubavnoj su vezi, piše Informer! Folk zvezda i njen 14 godina mlađi kolega zajedno nastupaju mesecima, a nedavno su započeli romansu koju kriju od javnosti.

– Sloba i Dara imaju istog menadžera, koji im je ugovorio nekoliko zajedničkih tezgi. Na početku su delili scenu, ali su nedavno počeli da dele i krevet! Sloba mi se pohvalio da je Dara živa vatra – priča izvor blizak novom estradnom paru i dodaje:

View this post on Instagram

Hvala vam! 🙏❤ ————————————— @navodikafana_official

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

– On je mislio da će to biti veza za jednu noć, ali je ubrzo uvideo da imaju slična interesovanja. Nastavili su da se viđaju i kad nemaju zajedničke nastupe. Nedavno mu je Dara predložila da snime duet sa provokativnim tekstom. On se nećkao, ali je na kraju pristao. Već su svoju ideju preneli Marini Tucaković, koja im uveliko piše tekst. Sloba mi je rekao samo da će se pesma zvati „Nemoj mnogo da me voliš“ i da će je objaviti početkom sledeće godine.

U međuvremenu novopečeni par planira romantično putovanje!

– Sloba je rešio da Daru odvede u Pariz, gde neće morati da se brinu za paparace. Kako imaju mnogo obaveza, u tom gradu ljubavi provešće samo tri dana – priča izvor.

Sloba i Dara su odbili da javno pričaju o svom odnosu, ali je pevač nedavno priznao da je još od tinejdžerskih dana slab na koleginicu.

Članak Dara Bubamara u ljubavnoj vezi sa Slobom Radanovićem?! (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article