Pjevačica i košarkaš kupuju kuću na Dedinju čija je vrijednost oko milion eura, u koju će se useliti početkom slijedeće godine.

S obzirom na to da su u posljednje vrijeme sve češće zajedno, oni su odlučili da se skuće kako bi znatno više vremena provodili zajedno. Smatraju da su se dovoljno upoznali i shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kada su došli na ideju da više ne žive odvojeno, Dara je predložila da kupe kuću. Neće da je gradi jer bi to oduzelo dosta vremena. Bilo je u opticaju više lokacija, ali na kraju su se odlučili za Dedinje, gdje je pjevačica prije nekoliko godina kupila stan. Trenutno gledaju kuće i raspituju se kako bi pronašli idealnu nekretninu za sebe. Pregovori o kupovini su u toku i do kraja godine bi papirološki sve trebalo da se riješi. Oni žele prostranu kuću s velikim dvorištem – otkriva izvor i dodaje da će s pjevačicom i košarkašem živjeti i njen sin Kosta.

Nemanja je zavolio Kostu još na početku njihove veze. Dijete je Dari, kao i svakoj majci, najvažnije na svijetu i Bezbradica to veoma poštuje. Kosta se obradovao što više neće živjeti u stanu i što će imati veliko dvorište u kom će moći da se igra – kaže dobro obaviješten izvor.

Bubamara planira da proda neke svoje nekretnine kako bi novac uložila u sređivanje kuće u najluksuznijem dijelu grada.

Iako Dara dosta radi i dobro zarađuje, riješila je da stanove koje ne koristi proda i pare raspodijeli tamo gdje treba. Pošto je navikla da živi galantno, u enterijer vile će uložiti ogromnu svotu novca kako bi sve izgledalo savršeno. Naravno, i Bezbradica će finansijski učestvovati u tome. Oni žele da se skuće prije nego što organizuju vjenčanje, koje pjevačica želi da se održi u Dubaiju – kaže jedan folkerkin prijatelj.

(Informer)

Original Article