Instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

Dara Bubamara poznata je kao veliki avanturista, koji obožava da putuje, te je i sada na odmoru u Turskoj odakle je novom seksi fotografijom “zapalila” mreže.

Pevačica je poznata po brzoj vožnji, zbog koje često završi i u medijima. Sada je otkrila jedan detalj koji je mogao da je košta života, a ne tiče se saobraćaja.

Dara je ispričala da je pre sedam godina umalo izgubila život i to na skijanju na koje je išla s prijateljima.

– Pre sedam godina na zimovanju sam htela da naučim da skijam. Posle jednog dana obuke, otišla sam na vrh staze i bila sam u fazonu: ‘Ma ja ovo znam’. Krenula sam da se spuštam, skroz sam se opustila i onda se situacija otela kontroli. Toliko sam brzo skijala da niko od mojih prijatelja, pa ni instruktor, nije mogao da me stigne. Spuštala sam se i molila se Bogu da preživim, pošto sam odjednom ispred sebe videla provaliju. U tom trenutrku sam se skoncentrisala, počela da usporavam i bukvalno stala ispred provalije – ispričala je Dara.

Osim što preko zime voli da vozi sanke i uživa u zimskim čarolijama, Dara voli i letnje aktivnosti te je po pustinji divljala “bagijem”, ali i probala da vesla na dasci za vodu.

Original Article