Njegovo lice znalo je svako dete i tinejdžer tokom 90-ih godina, jer je krasilo omot Kinder čokolade koje i dan-danas obožavaju milioni mališana širom sveta. Ono što se pak o Alesandru Egeru nije znalo tada, jeste činjenica da je rođeni Beograđanin, te i da je nešto malo pre snimanja reklame koja ga je proslavila otišao sa porodicom u Italiju.

RETKO KO ZNA! Glumac i voditelj ŽARKO LAZIĆ je bio u braku sa KOLEGINICOM SA PINKA – Imaju sina, a brak je trajao 7 godina!

Alesandro danas ima 29 godina i u Italiji uživa status poznatog manekena i modela, ali i glumca koji je delio kadrove sa nekim od najvećih glumački imena, kako Italije, tako i sveta, poput Kristofera Lambera.

Iako uživa u svetu glamura u zemlji "dolče vite", od Milana preko Rima do Venecije, on kaže da mu ipak nedostaje miris domaće kafe, parkić i pijaca na Banovom brdu, ujak, kao i selo gde je provodio dane u detinjstvu.

ĆERKU JE DOBILA U 52. GODINI, A SADA JE POSTALA SOCIJALNI SLUČAJ! Čuvena Salveta progovorila o PROBLEMIMA sa kojima se susreće!

– Pre Italije sam živeo na Banovom brdu, gde mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu. Takođe, tu sam uvek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo odaljili, ali kad god sam imao priliku, uvek sam dolazio. Jednostavno, to je deo moje krvi. Imao sam oko dve ili tri godine, baka je živela na relaciji Italija – Srbija, te smo išli autobusom od jedne do druge zemlje – kaže Alesandro.

Kako kaže, česte selidbe u ranom detinjstvu u njemu su stvorile naviku da se lako adaptira na sve okolnosti. Kasnije mu je ta navika pomogla u karijeri, koju je takođe započeo rano. Na taj način je i došao do omota "Kinder" čokolade.

Međutim, drugare nikada nije zaboravljao i uvek se trudio da ima vremena za njih, jer je to stvar poštovanja i obraza.

PRELEPA JE! Glumca NENADA OKANOVIĆA svi vole jer je POSEBAN, a evo kako izgleda njegova SUPRUGA!

Pratite nas na društvenim mrežama




PROČITAJTE JOŠ

Original Article