Spektakularnim koncertom na jedinstvenoj bini nasred Nišave, “Dejan Petrović Big Bend” otpočeo je jesenju sezonu nastupa, a građani Niša imaće priliku da još jednom uživaju u nastupu slavnog muzičara i to na dočeku nove 2018. godine.

Nakon što je za Dan mladih oduševio više od 20.000 ljudi koji su uživali u muzici, u Nišu i okolini vladalo je ogromno interesovanje da se jedinstveni muzički spektakl nosioca titule Prva truba sveta ponovi, pa su se najuspešnije firme iz grada udružile da svojim sugrađanima poklone njihov novi nastup i to u “najluđoj noći”.

“Koncert u Nišu ostao je upamćen po mnogo čemu i unapred se radujem druženju sa ljudima iz ovog kraja koji izuzetno vole trubu. Među onima sa kojima smo ostvarili fantastičnu saradnju nalaze se i brojni predstavnici lokalne vlasti a izdvojio bih člana gradskog veća za omladinu i sport Dejana Kačara koji se zaista portudio da sve prođe besprekorno. Ovo je inače bila izuzetna sezona za moj Big bend i mene, i drago mi je što mogu da objavim da je već u ovom trenutku sigurno da ćemo se 1. januara na reprizi dočeka družiti sa ljudima u Ćupriji dok ćemo 2. januara nastupiti u hotelu ‘Palas’ u Petrovcu na moru”, rekao je slavni muzičar.

Dejan trubom rasterao oblake (foto)

scandal!promo

The post Dejanova truba će se oriti Nišom appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …