Osobe koje su rođene u znaku Device često su etiketirani kao veliki kritičari i teški perfekcionisti koji vole i gledaju samo sebe.

Ovo je pogrešno mišljenje o Devicama, jer ako pogledate malo dublje u njeno srce i karakter, shvatićete zapravo da su to osetljive duše plemenitog srca koje će vam pomoći u najkritičnijim situacijama u životu, piše Love sensa.

Devica je zemljani znak i teži stabilnosti i sigurnoj luki. Ona ne voli površne veze i plaši se povređivanja, pa se na prvi utisak može učiniti da je vrlo hladna.

Ipak, ako joj se otvorite, pružite priliku i pokažete joj poštovanje, ona vam može ostati prijatelj za ceo život.

Veoma su vredne, tačne i pouzdane, ali i odane, nežne i brižne.

Device uvek sve provere dva puta pre nego što se nečemu prepuste, tako je i u ljubavi i prijateljstvi. Ali, kada izanaliziraju vašu dušu, pokloniće vam celo srce na dlanu.

Devica je osoba na koju uvek možete da računate, i kada život donosi oluje i kada je nebo vedro. Zbog toga su najbolji prijatelji u Zodijaku.

Svakom problemu prustupaju paljivo, strateški i planiraju svaki korak. To će isto učiniti i kada ste vi u nezgodnoj situaciju i pomoći vam lakše da dođete do rešenja.

Device su često neshvaćene, ali oni koji je imaju u svom životu znaju koliko je to bogatstvo.

Jarac je dragulj horoskopa, najređi znak Zodijaka zlatnog srca i najodaniji prijatelj

The post Devica je često neshvaćena, ali njena duša je nežna i velika i donosi radost u život appeared first on Luftika.

Original Article