Ovan
Od vas se očekuju mnogo veći i bolji rezultati, ali trenutno ne možete da ih pružite nadređenima. Pritisak neće popustiti uskoro pa štedite sebe maksimalno.
Bik
Morate da napravite jasan i precizan plan za naredni period. Izuzetno ste osetljivi u komunikaciji sa braćom ili sestrama.
Blizanci
Ukoliko želite da neko bude iskren sa vama, budite isti takvi i prema drugima. Postavljate sebi mnogo pitanja u vezi sa poslom, na koje još uvek nemate odgovore i zbog toga se preterano opterećujete.

Ovim horoskopskim znakovima može se desiti ljubavni brodolom početkom jula!

Rak
Suočićete se sa nizom problema na poslu, ali vam ništa neće specijalno zaspetati kao iritantan odgovor na poruku od nekog od članova porodice. Nemojte se trošiti na stare priče i ponavljanja.
Lav
Imate osećaj da vam na poslu daju pogrešna uputstva i informacije, pa proveravajte sve dva puta. Imate osećaj da vas prijatelji ignorišu.
Devica
Ne dopada vam se princip rada, ali ipak se odlučujete da ne prigovarate, što je uspeh kada ste vi u pitanju. Ukoliko ste slobodni stidljivo odgovarate na poruke simpatiji.
Vaga
Polako otkrivate svoje uspavane talente i zbog toga ste srećni najviše. Polako se okrenite stvarima i hobijima koje volite.
Škorpija
Danas koristite kreativnost maksimalno jer će vam biti potrebna pri rešavanju nekih poslovnih zadataka. Mogući su neki sitni zdravstveni problemi.

Strelac
Danas sebi postavite najbitnija pitanja, koga volite i šta za sebe želite. Budite u kontaktu samo sa osobama koje vam bude inspiraciju.
Jarac
Neraspoloženi ste i jedva čekate da pobegnete od posla. Privatni život vam je mnogo lepši i dinamičniji.
Vodolija
Vaše samopuzdanje je na vrhuncu i ne dozvoljavate nikome da vam zameri nešto. Spustite gard naspram partnera.
Ribe
Najmanji broj ljudi puštate u svoj lični prostor i toga se držite. Danas ćete shvatiti koliko vas najbliži ne poznaju dobro.

Izvor: Nova.rs

Članak Device su nezadovoljne, dok Ribe konačno otkrivaju neku istinu se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article