Tužni smo što Oliver nije s nama. Čuo sam se s njim telefonski dva puta. On je čovjek jake glave i sve podnosi stoički. Uvjeren sam da će naš prijatelj sljedeće godine biti s nama, kaže Mate Bulić (60).

Kralj dijaspore s kolegama je u frankfurtskoj Fraport areni na devetoj Hrvatskoj noći otpjevao hit Olivera Dragojevića (69) ‘Vjeruj u ljubav’.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

U Njemačku dolazimo više od 30 godina. Ne pamtim da je prošla godina kad Oliver nije bio s nama. Svi smo uz njega i želim da sljedeće godine opet pjevamo skupa, rekao je Mladen Bodalec, a Hrvatsku noć nije propustio ni Petar Grašo

Korčulanin zbog teške bolesti nije bio u Njemačkoj jer mu liječnik nije preporučio let i putovanje zbog visinske razlike. Više od 10.000 ljudi pjevalo mu je u čast uz ‘čarobnu’ svjetlost upaljača, a pjesmu je prvi počeo Petar Grašo (41).

– Siguran sam da će nam se vratiti još puno jači. Utjecao je na naše živote, a nadam se da će još jako puno – rekao je Grašo. Emotivni su bili i glazbenici grupe Vigor, koji su prvi put pjevali na najpopularnijem spektaklu za hrvatske iseljenike.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

– Hvala Oliveru što je dao pregršt prekrasnih pjesama uz emociju koju samo on ima – kaže pjevač Mario Roth (35). Dodaje kako grupa Vigor Dragojeviću želi brz oporavak te da se drži i bude jak.

– Svima uvijek treba željeti zdravlja jer ljubav i sreća dođu i odu. Nadamo se da se vidimo s Oliverom sljedeće godine u Frankfurtu – rekao je Roth. Prvi put je u Fraport areni zapjevala i grupa Magazin.

– Strašno nam je žao što Oliver nije s nama. Želimo mu brz oporavak i šaljemo puno pozitivne energije – kaže pjevačica Andrea Šušnjara (30). U čast “morskom vuku” s njima su zapjevali i Tiho Orlić, Prljavo kazalište, Jole, Pravila igre i Miroslav Škoro.

Original Article