Pevač Đole Đogani osvrnuo se na zabranjenu ljubav iz mladosti koja ga je navela da sa svojim timom uradi pesmu „Zabranjena ljubav“. Nakon više od 40 godina sreo je devojku kojoj su roditelji branili da se tada uda za njega. Priča je potpuno filmska, a Đole se sa setom u glasu priseća svega.

– Donekle jeste autobiografska priča. Imao sam zabranjenu ljubav iz detinjstva gde njeni roditelji nisu hteli da nas puste da imamo našu ljubav. Njoj su toliko branili da su je na kraju udali protiv svoje volje, ona je otišla za drugoga. Sreo sam je za 8. mart, posle 40 godina. Nisam ni znao ko je ona, pitala me je da li može da se fotografiše sa mnom. Samo prepoznajem neke oči, ali bilo je 1000 i više ljudi. Nekako je stala čudno i sramežljivo, kao da hoće da mi kaže, a ja žurim i želim da idem dalje. Na fejsbuku je pustila zajedničku fotografiju i napisala “hvala ti, ovo mi je želja nakon toga da te ponovo vidim”. Vesna je isto simpatično odreagovala na sve to, kao i ja. Tako je i nastala pesma – rekao je Đole i dodao:

– Snimali smo spot u Sarajevu i jedan mali segment u Beogradu. Sve je snimano oko šest dana i filmska je priča. Vesna je inače ovu pesmu otpevala lepo i emotivno, njen senzibilitet i suze u spotu su prave. Nema tu laži i prevare, plakala je na setu i nismo mogli da je umirimo.
izvor: Blic

Članak Đole Đogani nakon 40 godina sreo LJUBAV svog života: Voleo sam je, ali su je udali za drugog se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article