Maite Peroni, glumica i pevačica, bila je jedan od najzapaženijih likova u seriji "Rebelde". Gluma je ostala njena profesija, ali se na nju nadovezala i muzička karijera. Meksička zvezda izgleda bolje nego ranije, a stižu i zvanične potvrde njene lepote.

IMALI SMO TANJIR I VILJUŠKU! Glumac Nenad Jezdić otkrio PORODIČNU INTIMU – ''Žena ne voli da je spominjem…'' ŽIVOT NA SELU ih nije mazio!

Srpskoj publici je poznata po ulogi čuvene Maričuj u kojoj je zajedno sa Vilijamom Levijem. Serija je ostavila veliki pečat na njihovu karijeru.

SNIMILA JE VRELE SCENE S*KSA SA LAUŠEVIĆEM! Ksenija je od JEDNE ULOGE OTPLATILA JE KREDIT ZA STAN! Srbija ju je gledala u SAPUNICAMA, a danas ima RAZLOG ZA SLAVLJE (FOTO)

Publici se dopala i njena gluma i njena muzika, a stručnjaci za žensku lepotu je redovno stavljaju na liste najlepših. Među njima je špansko izdanje magazina "Pipl" koje joj je dodelilo mesto na spisku 50 najatraktivnijih zvezda na svetu.

ČUVENA KASANDRA 30 GODINA NAKON EMITOVANJA SERIJE! Glumica KAO DA NE STARI – Prisetila se posete BEOGRADU! Redovno sluša HITOVE OVE NAŠE PEVAČICE!

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article