Pokušavao je sam mršavjeti, ali nikada nije imao dovoljno jaku motivaciju. Zbog toga je odlučio prijaviti se u show jer želi okrenuti novi list u svom životu

Dominik Kračun ima 23 godine i živi u Zagrebu u koji je nedavno doselio iz rodne Županje. S viškom kilograma muku muči od malih nogu. Tada mu je smetalo što je debeo jer se nije mogao popeti na drvo i krasti trešnje.

NOVI KANDIDATI ‘ŽIVOTA NA VAGI’: Danijel krivi sebe jer ima pretilu djecu, a Matea je kilograme nakupila nakon smrti majke

Boluje od astme i bronhitisa

Dominik je zbog svoje debljine tijekom školovanja bio žrtva nasilja. Zbog toga je kroz život, priznaje, naučio kontrolirati svoje osjećaje i bijes koji je osjećao. Od rođenja je astmatičar i bronhitičar, a prije tri godine preživio je i tešku tahikardiju srca pa je danas zahvalan što je živ, no strah ga je početi vježbati.

BORIS JE VIŠAK KILOGRAMA SKUPIO ZBOG STRESA I LOŠE ORGANIZIRANOG ŽIVOTA: Želi smršaviti kako bi pronašao srodnu dušu

Pokušavao je sam mršavjeti, ali nikada nije imao dovoljno jaku motivaciju. Zbog toga je odlučio prijaviti se u show jer želi okrenuti novi list u svom životu. Dominik sanja postati vrhunski sportaš, ali se zbog viška kilograma ne može baviti veslanjem, koje obožava, kao ni borilačkim vještinama koje ga zanimaju.

Original Article