Neki su uočili da je Trump odbacio žuto-narančastu boju za kosu preko noći

Američki predsjednik Donald Trump, koji je u petak navečer govorio iz Bijele kuće o koronavirusu i strategiji cijepljenja, ovaj put pozornost nije privukao samo onim što je rekao, već i bojom kose, koja je za razliku od dosadašnje žuto-narančaste postala – sijeda.

TRUMP SE OBRATIO PRVI PUT NAKON PORAZA: ‘Ova administracija neće ići u lockdown zbog koronavirusa, što god bilo u budućnosti…’

Trump (74) se od izbornoga dana vrlo malo pojavljivao u javnosti, no od tada se štošta izmijenilo, pa i boja njegove kose, koja je privukla pozornost korisnika društvenih mreža.

Mnogi mu se izruguju, a neki pišu da mu je i njegov frizer vjerojatno okrenuo leđa i odustao od dosadašnjeg posla, shvativši puno prije samoga predsjednika da je izgubio na izborima.

Ne vidi se ‘izrast’

Neki su uočili da je Trump odbacio žuto-narančastu boju za kosu preko noći. Zaključuju da je, pošto se ne vidi ‘izrast’, kosu promijenio u sivo-sijedu.

Trumpova frizura i boja kose odavno je u žiži interesa javnosti.

SLUŽBENO JE: Joe Biden pobijedio je Donalda Trumpa; Dobio je 306 elektora, Trump je sakupio njih 232

Još za vrijeme prve kandidature za američkog predsjednika, dopustio je voditelju jedne emisije da ga povuče za kosu kako bi dokazao da je stvarna.

Original Article