Osim što vodi emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’, Doris radi i na drugim projektima, a ne uzima predah ni kad je slobodna

Doris Pinčić u intervjuu za Jutarnji list progovorila je o svom privatnom životu te, između ostalog, priznala da joj je ovo bio najteži Božič, a otkrila je i zašto nije promijenila prezime nakon razvoda od Borisa Rogoznice.

“Nikad ga u životu nisam provela izvan kruga obitelji. I tek sad shvaćam koliko mi nedostaju sve one stvari oko kojih smo znali biti u strci i pomalo sluđeni, nervozni. Tko će skuhati bakalar, tko donosi kolače, kad će se brat vratiti iz grada… Sad mi je jasno da mi taj šušur strašno nedostaje. Mislim da nikad toliko puta kao ovih dana nisam majci rekla da mi nedostaje”, rekla je Doris.

DORIS PINČIĆ OPET NA TAPETI ZBOG IZGLEDA, GLEDATELJI NEGODUJU: ‘Promijeni frizuru, tko te savjetuje?’

‘Prezime je nevažna formalnost’

Voditeljica se prošle godine razvela od supruga Borisa Rogoznice s kojim ima dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu. No, prezime je zadržala jer joj je to, tvrdi, nevažna formalnost. “Zašto već nisam? Iskreno, ne želim 79 tekstova zbog toga na portalima”, kazala je.

Osim što vodi emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”, Doris radi i na drugim projektima, a ne uzima predah ni kad je slobodna. Naime, kad ne vodi emisiju ustaje u 5.30 sati i od ranog jutra je u pogonu. “Smiješno mi je kad me pitaju otkud mi energija. Radije bih bila umorna i padala s nogu nego da potratim dan na ljenčarenje”, priznala je te dodala da kad legne i odmara , odmah postane nervozna.

DORIS SU NAPALI ZBOG FOTKE KOJU JE OBJAVILA USLIJED POTRESA: Voditeljica se sada pravda: ‘U stresnim situacijama griješimo’

“Imam ja i gadne dane kao i svi drugi na svijetu. Onda se zatvorim u svoja četiri zida i ližem svoje rane. Ali, kod mene to traje tri dana, odmah idem dalje. Znala sam izgorjeti od posla, padala i u nesvijest, ali radije bih da sam izgorjela, nego bila trutina kad pogledam u prošlost. Da skratim, hoću živjeti život”, ispričala je.

Original Article