Fanovi su Doris udijelili brojne komplimente, a nekolicina njih zaželjela joj je da uskoro nađe najboljeg mogućeg dečka

Voditeljica Doris Pinčić pratiteljima na Instagramu otkrila je na koji način najviše voli provoditi slobodno vrijeme. Podijelila im je četiri fotografije koje je iz različitih kuteva prikazuju kako zalijeva vrt ispred svoje kuće.

DORIS PINČIĆ POKAZALA KAKO PROVODI VIKENDE: ‘Jedna grozna fotka koja savršeno opisuje prekrasnu nedjelju’

Doris na slikama pozira sa zelenom poljevačom u ruci odjevena u bijelu pamučnu majicu s printom i mini suknju od izblijedjelog jeansa, a na nogama ima srebrne šlape.

“Moje najprirodnije stanje”, napisala je uz objavu. Fanovi su Doris udijelili brojne komplimente, a nekolicina njih zaželjela joj je da uskoro nađe najboljeg mogućeg dečka. Lijepa voditeljica dobila je i par ljubavnih ponuda.

DORIS PINČIĆ I BORIS ROGOZNICA U SUPERPARU! Ljudi ne znaju što se događa, evo objašnjenja

“Zaista ste prekrasni. Nije mi lako ovo reći jer riskiram da se pogrešno protumači, ali zaista ste jako lijepi”, “Ti si čudo”, “Od srca ti želim da te nađe najbolji mogući frajer na planeti jer to zaslužuješ, kapa do poda!”, “Predivno izgledaš”, “Žena, majka, kraljica, pa još i ljepotica”, “Prelijepa si. Ja bih tebi dao 20 godina koliko si zgodna, šteta što sam ja mlađi i to jako od tebe”, samo su neki od komentara.

Original Article