Ovu sunčanu subotu miljenica je nacije iskoristila za boravak u prirodi, a zbog jedne stvari fanovi su je krenuli zezati

Glumica i voditeljica Doris Pinčić (32) svojom slatkoćom i spontanošću svakodnevno oduševljava stotine tisuća ljudi, koji ne skrivaju koliko ih vesele njezine optimistične objave u ova teška vremena.

Lijepa Zadranka na društvenim je mrežama otkrila kako se sada, uslijed pandemije koronavirusa, pojačano brine o vlastitom te imunitetu svoje djece. Nedavno se pohvalila kako je u njezinoj obitelji vitamin C neizbježan dodatak ove zime.

OVO SU PRVE FOTKE DORIS PINČIĆ NA INSTAGRAMU: Namigivala u minjacima i često pozirala s tadašnjim mužem

Instagram

Preslatko društvo u prirodi

A sunčanu subotu miljenica je nacije iskoristila za boravak u prirodi. Nasmijana kao i obično, Pinčić je pozirala okružena zelenilom. Na sebi je imala bež kaput, jednostavne traperice i gumene čizmice. Na fotografijama koje je objavila na Instagramu društvo joj je pravilo – stado ovaca.

Instagram

“Kakvo lijepo iznenađenje i susret usred šetnje”, napisala je glumica i voditeljica u opisu i svoje pratitelje još jednom potpuno oborila s nogu. A neki su se i našalili…

Instagram

“Doris, divno izgledaš kad čuvaš ovce”, “Ovce čuvaš u slobodno vrijeme. Jel kaput od vune?”, “Najplemenitija bića koja postoje – životinje”, “Prelijepa si uvijek”, “Lipoto”, samo su neki od komentara ispod ovih dviju fotografija.

Original Article