Pevačica i glumica Dženifer Lopez, koju trenutno gledamo kako striptizetu Ramonu u hit filmu „Hustlers“ izjavila je da bi volela jednostavnij i zdraviji život za sebe i svoju porodicu.

Oglasila se i Megan Markl! Evo šta je rekla supruga princa Harija o događajima koji su uzdrmali Britaniju!

U svojoj preko 30 godina dugoj karijeri u kojoj je postigla veliki uspeh u svetu muzike, ali i filma, Dženifer je otkrila da ima još nekoliko stvari sa svoj spiska koje bi volela da ostvari.

Jedna od njih je i da napusti Ameriku i da se preseli na Bali ili u neki manji grad u Italiji (blizu nas) gde bi mogla da uživa u jednostavnim i običnim stvarima.

View this post on Instagram

@VanityFair's 26th annual Hollywood Issue is here, and I'm so honored to be featured alongside 22 of my peers. 🧡🧡 See the full portfolio at the link in bio! #VFHollywood Photographer: @ethanjamesgreen Stylist: @samiranasr Writer: @britthennemuth

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

– Volela bih da vodim normalan život u nekom manjem gradu. Gde mogu zdravije da se hranim, vozim bicikl idem u podavnicu gde bih kupila hleb stavila ga u koru, odnela kući i namazala džemom. Da imam udobnu stolicu i prelep pogled na drveće i gde bih mogla da slika i da se smejem. Maštam o takvim stvarima – rekla je ona i intervjuu za „Vanity fair“ i dodala da iako je muzika i ples njena prva ljubav da je film ipak ljubav njenog života.

Izvor: Alo.rs

Članak Dosta joj svega! Dženifer Lopez napušta Sjedinjene Države! Evo gde se seli! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article