Vrnjačka Banja dobila je novi muzički festival „Vrnjačka muzička noć“, a svi posetioci imaće priliku da uživaju u najrazličitijim zvukovima domaćih izvođača i to u utorak 17.jula na glavnom šetalištu.

U organizaciju festivala uključila se i opština Vrnjačka Banja , a predsednici te opštine su rekli da su se rado odazvali pozivu, posebno imajući u vidu da će se tako privući pažnja domaćih i stranih turista.

Upravo iz tog razloga, manifestaciju je podržala i Turistička organizacija Vrnjačka Banja.

Naglašeno je i da opština uvek podržava dobre ideje koje mogu da poprave životni standard građana Vrnjačka banje i Srbije, a posetiocima poručila da posete festival, za koji je ulaz besplatan.

Na prvom festivalu “Vrnjačko muzičko leto” učestvuju preko dvadeset imena iz oblasti zabavne i narodne muzike kao što su: Dragana Mirković, Ljuba Aličić, Mira Škorić, Katarina Grujić, Boban Rajović, Šako Polumenta, Jelena Kostov, Katarina Živković, Tamara Milutinović, Bojan Marović, Jadranka Barjaktarević, Nemanja Nikolić i mnogi drugi…

Ove godine smo napravili ogroman pomak u organizaciji festivala i ovo će svakako biti najveći muzički festival u Srbiji do sada, istakli su iz organizacije

The post Dragana Mirković glavna zvezda festivala u Vrnjačkoj banji! Evo ko još nastupa! appeared first on Svet portal.

Комплетан текст