Dragana Katić ne može da prođe ulicom, niti da ne uđe u neku prodavnicu, da je prolaznici, prodavačice i mnogi koje sretne nešto ne pitaju. Kakva je Brena privatno, da li je stvarno onoliko vitka i zgodna, da li je ljubazna ili samo glumi pred kamerama, koju kremu za lice Brena koristi, da li joj je kosa nadograđena ili prirodna, da li Žika Jakšić u emisijama stvarno plače. Iako se trudi da ne priča mnogo, voditeljka ipak nekad mora da odgovori.

“Svi su uglavnom vrlo ljubazni, pitaju sa osmesima na licima, pa su i moji odgovori takvi. Naravno da je Brena ljubazna, lepa, vitka, da ne glumi pred kamerama i, da, Žika stvarno plače. Ali, ima i drugačijih pitanja i zahteva. Nedavno me je neki čovek pozvao telefonom i tražio mi da ga povežem sa Zdravkom Čolićem! Ne znam ni ko je i ni šta je ni kako sam mu ja pala na pamet. Lepo sam mu rekla da on nije član Grand produkcije za koju ja radim, da nemam nikakve veze sa Čolom. Ali, džaba – zvao je posle pet minuta ponovo, da me pita da li sam mu našla Čolin broj, kao što je zahtevao! Krenuo da mi objašnjava da je čuo da je Čola promenio menadžera, pa bi on da mu se javi i sklopi dogovor sa njim! Jedva sam ga otkačila”, priča Dragana, dodajući da nekad mora da bude beobrazna i drska.


Ipak, najčešće joj traže da im bude veza sa Sašom Popovićem i da im omogući kontakt sa njim! I džaba što se ona trudi da bude strogo zvanična i uzdržana.

“Ne gubim živce zbog gluposti, ali je stvarno strašno šta ljudima sve padne na pamet. Valjda misle da jedna voditeljka mora da ima kontakt sa celim svetom. Ali, bože moj, nikom ne zameram, sve je to deo mog posla”, da se smeškam, odgovaram ili eskiviram, po potrebi.

vesna tasićivan vučićević

The post Draganu Katić mole da cinkari Brenu i Čolu appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …