AKTUELNO

Domaći

DRAMA DRMA IMANJE! Janjuš ŽESTOKO IZVREĐAO, pa NAPAO Orozovića, Zola sve vreme LIKOVAO, a onda je utučeni Bane poručio da bi mogao da se obračuna sa njim! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Nisu prestajali da iznose uvrede na račun zadrugara.

Nakon emisije ,,Pitanja gledalaca" Marko Janjušević Janjuš i Lazar Čolić Zola odlučili su da odu u sobi za rehabilitaciju kako bi doručkovali. Na putu do tamo Nikola Orozović našalio se sa njima i poželeo im sreću, jer se tamo nalazila Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako nisu shvatili to, Janjuš je ušao u odmah potom izašao iz rehabilitacije, kada je ugledao Kulićevu. Odmah je počeo da napada Orozovića zbog čega im nije rekao, te je počeo žestoko da ga vređa.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom su Zola i Janjuša otišli u pab, gde se nalazio Bane Čolak, te su počeli da ogovaraju Nikolu kako su stigli. Čolak je tvrdio da bi mogao da pretuče Orozovića kada god bi poželeo.

Tokom emisije Zola je nagovarao Janjuša da više ne razgovara sa Orozovićem, nakon što je Miljana priznala emocije prema njemu, pa je izgleda Čoliću do baš zasmetalo da je spreman da na sve načine ugrozi novu ljubavnu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

Domaći

NE PRESTAJU DA PLJUŠTE PROZIVKE! Tara žestoko oplela po Ivi, Nikola U ŠOKU zbog onog što je Zagrepčanka uradila (VIDEO)

Domaći

TVOJA MAJKA LAŽE: Ermina URLALA iz petnih žila, pa GAĐALA Čolaka, a onda se klela u svoje dete da govori ISTINU! (VIDEO)

Zadruga

ZGADIO SI MI SE! TAČKA, KRAJ! Suzana poludela posle svađe sa Mikijem, pa mu poručila da ga više NE VOLI! (VIDEO)

Showbiz

FANOVI JE ISPLJUVALI: Mislila je da je BOMBA, a zapravo… (FOTO)

Zadruga

PREKIPELO JOJ, PA NASTAO HAOS U SPAVAĆOJ SOBI! Matora i Brendon zaratili, obezbeđenje moralo da reaguje! (VIDEO)

Zadruga

SVE JE DELILA SA MNOM KAD JE BILA TRUDNA: Bane se pokajao što je dao Miljani najmanji budžet, pa naglo promenio odluku! (VIDEO)

'Original Article