AKTUELNO

Domaći

DRAMA NA DEDINOJ SAHRANI! David poludeo kad je ugledao Dejana na groblju, odmah počeo da odmahuje rukom! NE ŽELI DA GA VIDI! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs ||

Braća više nisu u dobrim odnosima

U Futogu je danas sahranjen Dragoslav Dragojević, deda braće Dejana i Davida Dragojevića. Nešto posle 12 časova, na groblje su stigli Biljana Dragojević, kao i David i Ana Korać, dok je Dejan, sa druge strane, došao kombijem produkcije, s obzirom na to da je aktuelni učesnik "Zadruge".

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Iako sa majkom ne razgovara godinama, Biljana je prišla Dejanu dok je bio u kombiju i crtala mu srca na staklo i slala poljupce. S druge strane, David i Dejan, iako su se pomirili ovog leta, sada su u lošim odnosima zbog prozivki Dalile Dragojević upućenih Davidu i Ani. Da je stvar ozbiljna, govori i činjenica da je David, kada je video Dejana na sahrani, odmahnuo rukom i poručio da ne želi ni da ga vidi ni da razgovara sa njim.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

pročitajte još

PRVI SUSRET ZAVAĐENIH MAJKE I SINA NAKON NEKOLIKO GODINA! Biljana prišla Dejanu Dragojeviću, pa uradila ovo! (VIDEO)

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: N.V.

Zadruga

IDI BUDI DADILJA, SMARAŠ SVE OVDE! Žestoka svađa Milice i Mine, pljuštale uvrede na sve strane! EVO I ZAŠTO! (VIDEO)

Domaći

ISKLJUČILA ME JE IZ PROJEKTA KOJI JE PLANIRAN ZA LUNU: Gagi ogorčen na Anabelu, otkrio da je pevačica zatvorila zadrugarkin butik!

Domaći

BRAK SLOBE I KIJE JE SKALAMERIJA, BRUKA I SRAMOTA: Lepi Mića izneo svoj stav, pa ostao bez prijatelja! (VIDEO)

Zadruga

KAO DA JE UDARENA MOKROM ČARAPOM! Miljana OPLELA po Krunićevoj, Bane se razočarao u Ivanu jer brzo menja mišljenje! (VIDEO)

Zadruga

PUNA JE MRŽNJE! Matora osula paljbu po Mariji Kulić, ove reči je izgovorila na račun cimerke sa kojom je u svađi! (VIDEO)

Domaći

Goca Tržan prvi put progovorila o sukobu sa Ivanom Peters: Mnogo me je nervirala, mislila sam da glumata! (FOTO)

'Original Article