AKTUELNO

Domaći

DRAMA U AVIONU! Slađa Alegro s ćerkom i mužem doživela horor na letu Beć-Beograd – stvari su krenule PO ZLU, naređeno PRINUTNO SLETANJE! Evo gde su sad

Izvor: Pink.rs, Foto: Instagram.com ||

Folkerka Slađa Alegro preživela je pravu dramu kada se sa suprugom Zoranom Dragašom i ćerkom Milom avionom vraćala iz Beča za Beograd!

Naime, zbog ozbiljnih turbulencija morali su da prinudno slete u Budimpeštu, gde se trenutno nalaze.

– Posle 20 minuta leta počela je neka čudna turbulencija na četu Beč – Beograd. Avion nisko leti… Stjuardese saopštavaju da zauzmemo stav za pad. Slećemo prinudno za Budimpeštu. I sad čekamo instrukciie za dalje – rekla je Slađa Alegro, a potom se na mrežama oglasio i njen suprug Zoran.

Let JU601 Beč – Beograd (ATR)… Problemi posle nekih pola sata leta, stjuardese nam govore da zauzmemo položaj za udar…. Stisnem Slađi ruku, kažem sve je ok, pogledam strendžer, rekao bih Amer, pored mene, frka mu, a i meni malo… Namignem mu, pokažem da je sve u redu, i kažem "Dont worry" (sa mojim istančanim engleskim akcentom). Prinudno slećemo u Budimpeštu, okrenem se njemu i opet namignem… A on kaže nešto što ću pamtiti do kraja života: IS GOOD TO BE WITH SERBS WHEN IS TOUGH, YOU ARE A BRAVE PEOPLE – napisao je u objavi.

Autor: D.T.

Domaći

SLAĐA ALEGRO DOŽIVELA NERVNI SLOM! Pevačica otkrila šta se dogodilo!

Domaći

'NIJE MI JASNO ZAŠTO SU ME TO PITALI?!' Marijana Mićić progovorila o promenama na licu, pa dobila brojne POHVALE! (FOTO)

Region

UPOZNAJTE SINANA, ČOVEKA KOJI SE SA MEDVEDOM BORIO PRSA U PRSA: Napao je stado, i odveo jedno jagnje, pa mi onda ubio i psa od četiri meseca… (FOTO)

Društvo

Milion putnika vozom Beograd – Novi Sad za nekoliko meseci

Svet

DROGIRAO ŽENU, RASKOMADAO JE, STRPAO U KOFER I BACIO U REKU: Planirala da se vrati u Rusiju sa ćerkom?

Hronika

EVO KO JE MADAM! ZARADU OD PROSTITUTKI TROŠILA NA LUKS PUTOVANJA – Družila se sa poznatim pevačicama, a evo zašto je angažovala i astrologa!

Original Article