SKANDAL – Poznato je da su mnogi, atraktivnu Anu Korać često povezivali sa pričama o najstarijem zanatu.. Ipak, rijaliti zvezda to oštro demantuje, a sada je njena nekadašnja prijateljica otkrila niz drugih pikanterija, ipak usput potvrdivši priču da zadrugarka nikad nije svoje usluge trampila za novac.

– Ana nikad nije uzimala pare za s**s. Ona je uvek birala moćne muškarce u koje se zaljubljivala, a oni su imali novca da ispune sve njene želje jer su je obožavali. Takav je slučaj bio i sa Mahmutom iz Dubaija kog je upoznala pre tri godine u Turskoj. Njega je mnogo volela, kao i on nju. Mahmut ima mnogo para i pravi je milioner jer njegov otac ima naftne bušotine po Emiratima – počela je ona priču za “Star”.

– On je tada imao 32 godine i čak se šalio kako hoće da ženi Anu, ali da mu vera to ne dozvoljava. Pošto ona u to doba nije mogla da dobije vizu za Emirate, viđali su se u Istanbulu skoro svakog meseca. On joj je slao pare za avio-kartu i džeparac, a onda bi provodili po nekoliko dana u najskupljim hotelima u Istanbulu.

– Kada su bili odvojeni, redovno su imali s**s preko video-poziva, pa tako ja imam fotografije koje je Ana slikala kako bi se posle hvalila kako je Mahmut zgodan i obdaren. I ja sam ga lično upoznala kada smo išle u Istanbul, i sada se povremeno čujemo. Znam da je Ana raskinula sa njim kada je počela vezu sa Davidom Dragojevićem, ali mi je on rekao da se i dalje čuju s vremena na vreme – dodala je Anina nekadašnja prijateljica.

– Čak je hteo da dođe u Rim kada je ona tamo bila sa Sorajom Vučelić, ali mu ona nije dala jer voli Davida i on je to ispoštovao. Čisto sumnjam da je to ispričala Davidu jer je od njega sakrila i da je Arapin zove. Ona je takva, tačno zna šta sme, a šta ne sme da kaže svojim partnerima. Zato je obožavaju svi dok posle ne saznaju istinu.

View this post on Instagram

💇‍♀️ @ipecenica 💄@sladjapink_makeup @royalhair_marin 😍

A post shared by 🔥 Ana Korać 🔥 Official (@ana_korac) on

View this post on Instagram

💎

A post shared by 🔥 Ana Korać 🔥 Official (@ana_korac) on

Original Article