Dok su jedni komentirali kako su ponosni na nju jer često ističe svoju ljubav prema Kosovu, drugi su ponovno pokrenuli već otrcanu raspravu

Dan neovisnosti Kosova, koji se obilježava danas, 17. veljače, slavi i pop zvijezda Dua Lipa (24). Britanska pjevačica rodom iz Prištine na Instagramu je objavila simboličnu ilustraciju kojom je odala počast zemlji svojih predaka, u kojoj je i sama provela dio svoga djetinjstva.

“13 godina. Nikad neću zaboraviti kako sam gledala to na televiziji dok sam živjela u Prištini. Nezaboravno… Ponosna sam na ono što smo postigli i na ono što ćemo tek napraviti”, napisala je Dua Lipa u opisu ilustracije na kojoj se nalazi njezin lik preko zastave Kosova.

Zar opet ista rasprava?!

Ovom dirljivom objavom pjevačica rođena u Londonu izazvala je različite reakcije, a u svega nekoliko sati prikupila je oko 700.000 lajkova. Dok su jedni komentirali kako su ponosni na nju jer često ističe svoju ljubav prema Kosovu, drugi su ponovno pokrenuli već otrcanu raspravu.

PJEVAČICA DUA LIPA KOMENTIRALA NAGRAĐIVANI FILM O SREBRENICI: ‘Ova snažna priča me je rasplakala…’

“Baš si smiješna. Kosovo je srce Srbije i to će ostati tako zauvijek. Ne piši gluposti”, samo je jedna od reakcija njezinih neistomišljenika ispod objave.

Urgirala je i Karleuša

Podsjećamo, Dua Lipa je nedavno izazvala lavinu komentara nakon što je napisala da Kosovo nikada neće biti Srbija. Tada joj se javila i srpska pjevačica Jelena Karleuša (41), koja je mlađoj kolegici odlučila replicirati na vlastitom profilu.

“Draga Dua Lipa, volimo te ovdje u Srbiji. Ekstremizam ni na koji način nije odgovor (znate da se kosovski čelnik nalazi u Haagu, suočen s optužnicom za ratne zločine itd. Na obje strane možete pronaći vrlo loše ljude). Molim te, koristi svoje društvene mreža za dijeljenje ljubavi, mira i glazbe (i vrati se na Kosovo da budeš sa svojim ljudima). Šaljem ljubav svim dobrim ljudima oko svijeta”, napisala je u pomirljivu tonu JK.

Original Article