DUŠA MALA SE ODMORILA... Dečak leptir nije izdržao, pevač Nikola Rokvić SKRHAN BOLOM zbog njegove smrti! Njegova poruka LOMI SRCE! (FOTO)

showbiz

DUŠA MALA SE ODMORILA… Dečak leptir nije izdržao, pevač Nikola Rokvić SKRHAN BOLOM zbog njegove smrti! Njegova poruka LOMI SRCE! (FOTO)

Ogromna tuga.

  • Izvor: Pink.rs; Foto: / Printscreen Instagram

Despot Lazić (12), dečak iz Bajine Bašte koji je bolovao od neizlečive bolesti kože, preminuo večeras na Institutu za majku i dete u Beogradu, posle komplikacija na srcu koja je izazvala njegova osnovna bolest.

Za "dečaka leptira" molila se cela Srbija, ali on ipak nije izdržao i nije mogao da pobedi u ovoj najtežoj životnoj borbi.

Autor: Printscreen Facebook/Despot Lazić – Dečak

Nekoliko dana Despot je bio bez svesti, priključen na aparate, i iako su lekari činili sve da ga spasu, u tome nisu uspeli. Dečaku je tokom današnjeg dana dva puta stalo srce, lekari su radili reanimaciju, ali pomoći za hrabrog dečaka, nažalost, nije bilo.

Pevač Nikola Rokvić, koji je čak i posetio hrabrog Despota, teško je prihvatio informaciju da je dvanaestogodišnjak preminuo, pa se od njega potresnom objavom oprostio i putem društvene mreže Instagram.

PROČITAJTE JOŠ: CELA SRBIJA SE MOLILA ZA NJEGA: Dečak leptir izgubio bitku

Duša mala se odmorila… Leti anđele svome carstvu – napisao je Rokvić uz fotografiju sa Despotom, a uplakani emotikon ostavio je i Nikolin rođeni brat Marko Rokvić.

Pink.rs

Original Article