Hrabri potez voditeljke Dušice Jakovljević – da se javno obračuna sa nepoznatom ženskom osobom koja joj je slala uvredljive poruke, naišao je na podršku od strane brojnih kolega i javnih ličnosti koje se su se našle u istoj situaciji.

Dušica Jakovljević nakon raskida iskreno priznala: Vraćam se staroj ljubavi!

Dušica je, takođe, pred kamerama istakla da bezobrazluk ne dozvoljava, te da će punim imenom i prezimenom prozvati svakoga ko bude „krenuo“ kako na nju, pa tako i na njenu porodicu.

„Ja hrabrost uvek imam i stav uvek imam i nikad ne dozvoljavam bezobrazluk. Svesna sam toga da je format koji ja radim i iza kojeg stojim nešto što izaziva u ljudima emocije, i strast i ostrašćenost, koju ne podržavam. U svakom smislu treba da bude mere i ljudi treba da imaju meru“, rekla je ona, pa istakla da će se, od sada, sa svakim ko vređa nju i njenu porodicu obračunati na isti način.

View this post on Instagram

Hvala ti @aries_makeup_s za ovu bozanstvenu sminku veceras 🙏🏻❤

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on

„Ja bih najviše volela da imenujem svakoga ko mi pošalje ružnu poruku, jer je dosta bilo, to je sve nasilje nad mojom profesijom, i svakoga ću imenom i prezimenom prozvati ko na tako gnusan način želi da uvredi mene i ne samo mene nego i moju porodicu.“

Izvor: Kurir

Članak Dušica Jakovljević oštra: Ne dozvoljava napade na svoju porodicu! (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article