Džej Ramadanovski ponovo se vratio u staru formu. Ne baš u top-formu, ali drži se. Nakon zdravstvenih problema i hirurške intervencije koju je pre dve i po godine imao na srčanim zaliscima, pevač ne želi da napusti muzičku karijeru.

Štaviše, trudi se da maksimalno ispoštuje publiku na svojim svirkama, iako se ponekad pomuči oko pevanja.

Nedavno je na jednom televizijskom snimanju pred kamerama izveo nekoliko svojih pesama, uz koje je i zaigrao u svom stilu, ali mu je nakon toga pozlilo. Prvo je počeo da se preznojava, a potom ga je savladao kašalj. Očigledno nema dovoljno kondicije, a prilično se zaneo u koreografiji.

Međutim, Džeki je sve do kraja profesionalno izveo, pa je malo ko primetio da mu se slošilo.

View this post on Instagram

#dmsat #dmsattv #novogodisnjiprogram #2020 #sestramoja @dragana_mirkovic @dzej_ramadanovski

A post shared by Dzej Ramadanovski (@dzej_ramadanovski) on

Čim je sišao s bine, pritrčala mu je prijateljica i njegova desna ruka Andrijana, koja mu je salvetama brisala znoj sa čela, a onda ga malo polila vodom.

View this post on Instagram

#hrvatska #porec#parenzo #parenzo_croazia #uzivanje #withfriends #relaxation #nature #istra #morning #sea #more#dzej_ramadanovski #dzej#dzejramadanovski#plavalagunahotels@plavalagunahotels

A post shared by Dzej Ramadanovski (@dzej_ramadanovski) on

Nakon nekoliko minuta folker se vratio u normalu i nastavio da ćaska sa saradnicima kao da mu se ništa nije desilo. I tada je počeo da luduje u hodniku, peva i igra kao da mu je petnaestak godina, a ne 55!

Izvo: Kurir

Članak Džeju pozlilo na sred scene! (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article