Ecija je na svom Instagram profilu otkrila na čemu je sve zahvalna u svom životu

Ecija Ivušić sa svojim je pratiteljima podijelila još nekoliko fotografija s ljetovanja i uz njih objavila poduži tekst u kojemu je progovorila o svojim najdubljim osjećajima.

ECIJA IVUŠIĆ PROGOVORILA O TEŠKOM RAZDOBLJU: ‘Ujutro bih šetala do iznemoglosti, navečer bih plakala…’

“Zahvalna sam. Sinoć sam zaspala zahvalna i probudila se još zahvalnija. Zahvalna sebi. Na intuiciji koja me nikada nije izdala, dobroti i empatiji koje nikada nisu izdale druge. Što duboko suosjećam, još dublje razumijem i najdublje volim. Zahvalna za svaki svoj korak, svaki test, svaku manu, svaku pogrešku. Za svaki atom formiranja svog bića. A najviše za srce. Koje ne izdaje. Mene. Tebe. Njih. Što nikoga ne mrzim, što nisam zavidna, ogorčena, što se ne bojim. Što sam ljubav i zračim ljubav. I što to svjetlo u meni nije mogla prigušiti niti jedna tama mog života”, započela je.

“Zahvalna što sam izabrala svoje roditelje i što će moje dijete izabrati baš mene. Zahvalna što volim i njegujem svoje fizičko tijelo u kojem uzgajam zdravu dušu. Zahvalna i što imam sposobnost prije osjetiti tuđe duše, nego vidjeti tijelo. Zahvalna i što sam radije prevarena, nego pokvarena i naivna, nego manipulativna. Zahvalna što ne postoji ama baš ništa s čime me možeš spustiti osim činjenicom da ljubav ne postoji. A svjesna činjenice da ljubav postoji dokle god je u meni. Zahvalna sam”, zaključila je Ecija.

ECIJA IVUŠIĆ PROMIJENILA JE BOJU KOSE: Svojim fanovima pohvalila se novom frizurom; ‘Sviđa vam se?’

Original Article