Pevačica Edita Aradinović osvrnula se na svoj odnos sa sestrom Indi, pa još jednom javno ispričala da su njih dve u odličnim odnosima.

Naime, Edita i Indi su bile dugo razdvojene zbog toga što je Indi bila na putovanju duže vreme, a mlada pevačia je kroz osmeh otkrila da li je njena sestra „opasna“.

View this post on Instagram

@indy_ara_indira ZAPALILA INTERNET! Nakon BORBE ZA ŽIVOT, SKINULA se i pokazala kakvo telo ima! Oduševila Majorku, a i vas će – pogledajte na linku u opisu našeg profila! #mondozabava #indi #indiaradinovic 📸 ATA Images

A post shared by MONDO Zabava (@mondozabava) on

– Ma nije ona, jeste za koga treba da bude, ali za porodicu, ljubav, te neke porodične veze, krhka je kao malo dete. Ona je meni rekla „Znaš koliko sam htela da se rodiš, nunala sam te pred školu, iznerviraš me, ali te mnogo volim i mnogo si mi nedostajala“ – ispričala je Edita.

Inače, ona je nedavno istakla kako je u životu jako emotivna i da teži da jednog dana vodi idiličan porodični život.

– Privatno nisam toliko hrabra, više sam emotivna. Volela bih da imam porodicu i da se ostvarim kao majka, da živim normalan i lep život, ali ne dosadan. Zamišljam da sutra putujem sa svojom porodicom, da učim nove stvari, da ih prenosim na svoje dete i da prosto uživam u toj porodičnoj idili.

izvor: Blic

Članak Edita Aradinović: Indi je opasna za onog za kog treba da bude (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article