Pored Monike i Vilijama, u nastavku ćemo gledati i američkog glumca Majkla Medsena, koga publika pamti iz filmova "Kil Bil" i "Ulični psi".

Tanjug/AP

U NASTAVKU KRIMI SERIJE Monika Beluči

– Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti deo serije "Južni vetar". Ovo je prvi prvi put posle mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvezde – kaže Avramović.

Reditelj otkriva da su holivudski glumci već potpisali ugovore, dok su sa Belučijevom pregovori još u toku.

Promo

Tekst potpisa

– Sa Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude deo tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji – priča naš sagovornik.
Boldvin i Medson će u "Južnom vetru" igrati američke agente.

– Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da dođu u Srbiju na proleće ili početkom leta i sve vreme snimaju ovde, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti deo naše ekipe – kaže Avramović.

Miloš Biković, koji u seriji i filmu igra glavnog junaka Petra Maraša, otkriva za Informer da u ekipu stiže i pojačanje iz Rusije.

– U drugoj sezoni serije pojaviće se i ruske zvezde. Uskoro ćemo otkriti i koji će sve glumci učestvovati u ovom projektu i učiniti ga još kvalitetnijim, boljim i većim – poručuje naš najpopularniji glumac.

Pratite nas na društvenim mrežama

Original Article