AKTUELNO

Domaći

EKSKLUZIVNO! Tomović u SRCEPARAJUĆEM PISMU otvorio dušu Dragani Mitar: Edis ti nikada neće oprostiti, a ja hoću da zavolim tvog Jovana! (FOTO+VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs ||

Nikad sigurniji u svoju ljubav prema cimerki!

Vladimir Tomović prošle noći odlučio je da svoje emocije koje oseća prema Dragani Mitar stavi na papir i isti joj stavi u jastučnicu. Naime, Tomović je pre nekoliko dana otvoreno priznao emocije prema zadrugarki, koja je uspela da u njemu probudi ono što nijedna nije.

Foto: TV Pink Printscreen

Priznavši da je mnoge stvari uradio za nju, koje nije radio ni za jednu pre, Dragani je to prijalo, sve do trenutka dok Edis Edo Fetić nije ušao na velelepno imanje. Nakon njegovog ulaska, sve se promenilo, te se sada Dragana nalazi na raskršću.

pročitajte još

NEODLUČNA! Dragana se plaši da je Tomović NE IZIGRA, pa se poverila Saški i Đedoviću šta je MUČI! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović je odlučio da napiše pismo Dragani, u kom je otvoreno napisao šta misli o njenom odnosu sa Edisom, ali je spomenuo i njenog maloletnog sina Jovana.

pročitajte još

TERAŠ MU INAT, A NE ZASLUŽUJE: Dragana ispričala odnos sa Tomovićem pred Edom, a onda ju je on upozorio! (VIDEO)

Gospođo Mitar, znam da se smeješ ovog trenutka, i treba. Besmisleno je u ovom trenutku filozofirati kada je sve jasno kao dan. Zapitaj se šta bi tvoji na sve ovo rekli. Nemaš 18, već uskoro 30 godina, zar je tvoj izbor šokirani mladić od 38 godina, koji je u braku i ima troje dece? Razumem ja šokove i traume od rijalitija, ali rečenicu: ,,Da, ti si odabrala i želim ti sreću", to je ključ. Ti si odabrala! Toga je svestan on (Edis), ti, a Boga mi i i ja. Što pre shvatiš da si se sa mnom poljubila i bila intimna na njegove oči, biće ti lakše. Shvatićeš da ti on to nikada neće oprostiti napolju. On je javno ponižen i vraćanjem njemu, ti ćeš poniziti i sebe. Šta god odlučila, znaj da ti nikada neću biti teret, želim da zavolim tebe i Jovana. Tvoj Vladimir – pisalo je u pismu.

Foto: Pink.rs

U video-prilogu možete pogledati trenutak kada je Tomović u radionici pisao poruku za Draganu:

Autor: O. Bogdanović

Zadruga

Miki podsetio Davida koliko je bio NESREĆAN dok je bio sa Aleksandrom, pa posavetovao njega i Anu kako da očuvaju svoju vezu! (VIDEO)

Zadruga

ANA I DAVID PLANIRAJU TROJE DECE! Koraćeva i David u ZANOSU pričali o stvaranju PORODICE! (VIDEO)

Zadruga

SVI BI DA… Luna poslala jasnu poruku svima koji su protiv Marka i nje! (VIDEO)

Domaći

SVOJIM STAVOM SLEDIO IM JE KRV U ŽILAMA: Bojanu Gaćeši stiže OPASNA KONKURCENCIJA, u Zadrugu ulazi ZGODNI SPORTISTA! (FOTO)

Zadruga

VLADIMIR TOMOVIĆ IMA BITNO OBAVEŠTENJE: Nakon njegovih reči, mnogi ZADRUGARI su se postideli! (VIDEO)

Zadruga

PRVI RAZGOVOR NAKON TORTINOG ULASKA: Tomović otvorio dušu Dragani Mitar i progovorio o emocijama, pa joj priznao OVO! (VIDEO)

'Original Article