Pratiteljice su ‘podivljale’ u komentarima, a većina je podržala Ellinu smjelost i ‘začinjavanje’ situacije u spavaćoj sobi

Ella Dvornik na Instagramu je podijelila 18+ video koji je zaintrigirao njene pratitelje. U njemu pije vino te skida odjeću se sebe i oblači seksi kompletić inspiriran filmom ’50 nijansi sive’, a u usta stavlja sado mazo rekvizit – tzv. ball gag.

“Kad pogledaš ’50 nijansi sive’ i misliš da je dobra ideja al onda nisi sigurna”, napisala je influencerica uz video. U komentarima je otkrila kako joj je isti video uklonjen s TikToka.

ELLA DVORNIK PROMIJENILA IMIDŽ INSPIRIRANA HIT SERIJOM: ‘Charles svako malo spava s drugom ženom’

“Ekipa, hvala na komentarima podrške, TikTok mi je zabranio video. Kao pretjerala sam. Ko ih j… Nije lako biti žena danas. Što god napraviš, pretjerala si”, poručila je Ella.

Pratiteljicama se uglavnom svidjela njezina ideja i ‘začinjavanje’ situacije u spavaćoj sobi. “Da mi je vidjeti Charlesovu reakciju na ovo”, “Konačno netko tko se ne srami pričati o ovakvoj temi. Svaka čast na hrabrosti dijeljenja na društvenim mrežama”, “Ovi rekviziti – spoznaja da ih posjeduješ, upravo su ti podigli rejting 300%”, “Baby no. 3 loading”, “Koja si ti kraljica”, “Znaš kaj, bravo curo”, “Odlična, apsolutno sam za malo začina”, “Charles je garant na aparatima”, pisale su joj u komentarima.

ELLA DVORNIK POKAZALA KAKVO JELO JE SKUHALA: Fanovi joj preporučili; ‘Bolje što dalje od kuhinje’

“Charles odobrava”, dodala je Ella.

Original Article