Emina Jahović se svojim fanovima obratila putem Instagrama rečima:

“Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena – i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo.

Zato želim da od mene saznate i ovo – nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila.

Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Yamanu i Yavuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene.

Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagadjanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja.

Voli vas vaša Emina.”

Emina je sinoć, na Dan zaljubljenih, održala sjajan nastup u prepunom prestoničkom lokalu Kasina, a publika je sa njom pevala sve od prve do poslednje pesme, dok su najbolje reagovali na numere sa njenog novog albuma, simboličnog naziva “Dalje”.

Emina posle razvoda ostaje da živi u kući od 700.000 evra, sagrađenoj od najskupljeg mermera (foto)

scandal!Ivan Vučićević

The post Emina Jahović objavila je da se razvodi od Mustafe Sandala appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …