Emina Jahović punila je novinske stupce proteklih nedjelja natpisima u kojima se navodi da se pjevačica razvodi od supruga Mustafe Sandala nakon 14 godina ljubavi.

Pjevačica koja je objavila album “Dalje” otkrila je da je, nakon višegodišnje karijere, oguglala na tračeve koji se o njoj plasiraju u medijima s vremena na vrijeme.

-Toliko puta su me razvodili da više uopšte ne obraćam pažnju na to. Naš posao je težak i u nekom trenutku morate da oguglate na sve što ga prati. To vam je kao ono kad vas neko stalno udara po jednom te istom dijelu tijela, a vi, htjeli to ili ne, steknete otpornost i ne reagujete na nove udarce, rekla je ona i objasnila:

-Mustafa i ja smo to naučili, duše su nam navikle na te loše stvari koje se pišu o nama i to nas više nimalo ne dotiče. Kao i prethodnih puta tu nema nimalo istine. Što se ljubomore tiče, mnogi kažu da bez nje nema ni ljubavi. Ali, moj deda mi je uvijek govorio da postoji i patološka ljubomora i da je upravo to najgora stvar koja čovjeku može da se desi. Ona ugrožava individualnost i slobodu u braku, a brak nije veza, nešto što traje dva-tri mjeseca, već ono što traje mnogo duže. Ili bi tako trebalo da bude. I u tom smislu ljubomori tu nema mjesta.

Od dana vjenčanja Emina čvrsto vjeruje u brak kao instituciju. I danas ima isti stav.

-Brak treba da opstaje dok god ima ljubavi i poštovanja. Tačno je da se zaljubljenost u jednom trenutku pretvori u druge emocije, prije svega poštovanje. Ako toga nestane između dvoje ljudi, onda i brak treba da se završi. Nema svrhe da traje, rekla je ona.

Expresstabloid.ba

Original Article