Ovan
Vaša energija, novac i svi resursi će doživeti prekoret, potrebno vam je pregrupisavanje. Da li će to pokrenuti neka iznenadna situacija sa partnerom ili nekim ko nameće autoritet, zavisi samo od trenutnih okolnosti u kojima ste.

Bik
Ovom aspekturom otvarate novo poglavlje u životu. Bilo da je to brak/veza ili vaš životni stil. Svakako ovaj preokret će vas pomeriti iz iste tačke u kojoj ste već duže vreme.

Blizanci
Ono što krijete i od sebe samih sada će biti otkriveno. Pokušajte da sve što želite i osećate pretvorite u reči i isporučite napravu adresu. Značaj ovog čina će se pozitivno odraziti na vaše zdravlje.

Rak
Do sada ste se oslanjali na nečije mišljenje i ono vas nije osnažilo onoliko koliko vam je to potrebno. Sada će se prekrenuti sve po pitanju vašeg samopuzdanja, planova i finansijske nezavisnosti. Stvaraće se novi planovi i nove mogućnosti.

Lav
Dramatični preokreti u polju karijere, kao i promene vaših ciljeva mogu upravo biti rezultati ove lunacije. Morate pronaći vama odgovarajuće rešenje da sve izabalnsirate. Takođe, sve promene koje se budu odigrale će ili povući povoljan niz ili će vas vratiti mnogo unazad dok se ne pokrenete na pravi način.

Devica
Situacija koje se već neko vreme „krčka“ će doći do momenta “ sad ili nikad“. Ovo se odnosi na polje neke edukacije, putovanja ili pravnih pitanja. Nešto što ste mislili da je samo bajka i nemoguće je ostvarivo planira da vam pokuca na vrata i preispita vaše poverenje u pozitivne ishode.

Vaga
Možete otkriti novi izvor zarade, strasti i neki nov nivo intimnosti. Sve ovo će pozitivno uticati na vaše buduće planove ako budete brzo prihvatili nužne promene. Najbitnije je da ne odustajete, jer ćete sigurno biti iscrpljeni i malo bez energije. Viši cilj ili veća slika su sada izuzetno bitni.

Škorpija
Dramatičan zaokret u vašem partnerskom odnosu može doći iz želje za slobodom. Pre će druga strana zahtevati ovo nego vi. Ovo će zapravo biti dobra prilika za vas da otpustite potrebu za kontrolom i budete fleksibilniji.

Strelac
Sada dobijate priliku da izbacite iz života sve što je nezdravo. U to spadaju navike, ponašanje i razmišljanje, pa čak i neke osobe. Biće potrebno nekoliko radikalnih poteza koji će vam neće teško pasti.

Jarac
Vama ova lunacija najavljuje dosta stabilniji period. Slobodnima vezu ili novo poznanstvo, zauzetima može doneti decu ili neku novu i dublju vrstu intimnosti. Siguran je pomak u kreativnost i samoizražavanju.

Vodolija
Ova lunacija uz sve aspekte na nebu vama donosi nagli prekid sa nekim starim ponašanjem koji uključuje nekog člana porodice. „Pući će“ vam film i moraćete da razrešite to što vas guši. Prestajete i sa starim modelima ponašanja unutar veza ili braka i započinjete nešto novo i oslobađajuće.

Ribe
Iznenađujući odgovor koji čekate će doneti baš ova lunacija. Takođe, ovo može da pogura mnogo toga, specijalno istinu koja vam je preko potrebna. Komunikacijsko polje će biti jako aktivno, iskoristite sve šanse koje će vam pristići u vidu poziva i ponuda.

Članak Evo kako će Pun Mesec uticati na sve horoskopske znake se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article