Printscreen
Zoran Radojković Pile

Na nesvakidašnji način je privlačio pažnju i kupio publiku, a potom učestvovao u jednom rijalitiju, a onda je otišao u beli svet.

Njegovo ime je Zoran Radojković, kog su svi znali pod imenom Pile Telešop, uveseljavao je naciju duhovitom emisijom u kojoj se bavio TV prodajom besmislenih proizvoda, piše Glossy.

Svijim humorom i nesvakidašnjim šarmom privukao je pažnju ljudi i postao jedan od omiljenih voditelja, a poznato je da je bio i novinar, kao i da je učestvovao u prvoj sezoni rijalitija “Farma”.

Međutim, posle toga svega shvatio je da je vreme za novi početak, pa se s porodicom preselio u Beč.

Trenutno u Beču vodi svoju emisiju pod nazivom “Yu planet”.

— Već godinama živim s porodicom u Austriji, u Beču. Deca mi ovde idu u školu, supruga Ana radi za jednu italijansku firmu. Svi u porodici odlično govore nemački, ja sam najgori. Austrija je prelepa zemlja, Beč veoma organizovan grad. Iako dolazim i u Beograd i u Veliko Gradište, gde imamo kuću, Austriju sada smatram za svoj dom — rekao je Pile pre nekoliko godina za Glossy.

Zoran Radojković Pile

On je priznao da mu nije bilo lako dok se nije privikao na život u tuđini, ali to nije dugo trajalo.

— Lako je čoveku da se navikne na bolje. Prvih pola godine nije mi bilo nimalo lako, počeo sam život u 44. od nule. Pozdravljam sve koji me pamte i želim nam svima da u sledećim godinama Srbija krene nabolje, a ja da se vratim i zasmejavam svoju naciju kao pre — rekao je tada voditelj za Glossy.

Ipak, želja o povratku ispunila mu se brže nego što je mislio: kako je pre tri godine otkrio, njegova ćerka Sara je upisala fakultet u Srbiji, pa joj se on pridružio u rodnoj zemlji.

— Ja sam jedna od retkih budala koja je rešila da se vrati u domovinu. Presudila je moja mlađa ćerka koja je upisala glumu, a ja sam došao jer ne može da bude sama. Treba nešto da skuvam, da operem veš, malo da budem majka. U Beču su ostale supruga Ana i starija ćerka Jana, a mi smo ovde — ispričao je tada Pile.

Pile je tada počeo da snima i svoj YouTube serijal u kom predstavlja našu zemlju i njene lepote, a ubrzo potom je u Beču započeo snimanje emisije u kojoj ima čast da ugosti istaknute goste.

Kako je rekao prilikom boravka u Srbiji, odlično se snalazi u kuhinji i pazi da se njegova ćerka hrani kvalitetno dok on brine o njoj.

— Ozbiljno kuvam. Moja Sara je po ceo dan na fakultetu i onda mora da ponese hranu na fakultet. Kod nas je blam da nosiš kutiju sa hranom u školu ili na fakultet, međutim ona je donela iz Beča taj običaj, gde roditelji spreme šta da se ponese. Tamo se pazi šta deca jedu i oni su štedljiv narod — objasnio je on.

Original Article

(Visited 6 times, 1 visits today)