AKTUELNO

Domaći

EVO KAKO JE PRE SAMO 15 DANA ĐORĐE DAVID GOVORIO O KORONI: Virus nazvao ''PREVAROM KINEZA''! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Espreso, Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić ||

Ni na kraj pameti mu nije bilo da će ga ovo zadesiti!

Muzičar Đorđe Nikolić, koji je poznat pod umetničkim imenom Đorđe David danas je sa javnošću podelio vest da je oboleo od opakog koronavirusa. Đorđe se danas oglasio iz bolničke postelje i otkrio da se ne oseća dobro, da stravično kašlje i da ima temperaturu, a on je pre samo 15 dana posetio lekara, a tada nije ni slutio da će ga snaći sve ovo.

– Otišao sam na rutinsku kontrolu svih organa, koju obavljam s vremena na vreme – rekao je on tada novinarima, a onda tvrdio da je koronavirus zapravo ''izmišljotina Kineza''.

Foto: TV Pink Printscreen

– Što se tiče koronavirusa mogu samo da kažem da je to izmišljotina Kineza, najpametnije nacije na ovoj planeti. U Kini umre jednak broj ljudi od običnog virusa, kao i korone, koju su oni pustili u svet kako bi se obogatili. Oni tim putem skreću pažnju na sebe, promovišu se. Ja im skidam kapu kako su se dosetili koronavirusa da zaplaše narod, ali isto tako i apelujem na sve kod nas da ne paniče jer to nije priča kakvu su nam servirali Kinezi, a da se čuvaju i pregledaju zbog sebe i svog zdravlja uvek – rekao je Đorđe David tom prilikom i dodao:

– To je virus koji napada pluća, kao jača upala pluća, mere zaštite treba da postoje prvenstveno zbog sebe, ali Kinezima ne treba da verujemo, iako im je plan savršeno upalio.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Autor: M. K.

Showbiz

IZNENAĐENJE ZA GODIŠNJICU! Urošu dozvolili da se čuje s devojkom, ona mu rekla: IZBUŠILA SAM TI GUME! (VIDEO)

Domaći

PUTOVANJE IZ SNOVA POZNATOG SRPSKOG MANEKENA PRETVORILO SE U NOĆNU MORU: Srećan sam što sam stigao kući – u izolaciju!

Domaći

STVARNO?! Ana Ivanović otkrila informaciju koja je mnoge IZNENADILA! (FOTO)

Domaći

SAZNAJEMO: Poznati folker imao UDES! Evo u kakvom je stanju sada! (FOTO)

Domaći

KUĆA NIKOLINE PIŠEK U ZAGREBU POČELA DA SE RUŠI TOKOM ZEMLJOTRESA, dok je porodica spavala! Voditeljka van sebe, ne može ni da priča!

Domaći

ILDA JE OVO OBJAVILA SAMO ČETIRI DANA PRE OČEVE SMRTI: ZANEMEĆETE OD ŠOKA kad vidite šta je Šabanova ćerka poslednje objavila na Instagramu! (FOTO)

'Original Article