AKTUELNO

Domaći

"FALI MI MAMA" Radi se SVET SRUŠIO pre tačno 15 godina! S knedlom u grlu priznaje: Nova godina prođe, a ja brojim koliko je prošlo otkad je VIŠE NEMA… (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/O. Bogdanović, Instagram Printscreen ||

Ne prođe dan a da ne pomisli na pokojnu majku Mirjanu koja joj sve više nedostaje, pogotovo u vreme praznika.

Popularnu folk pevačicu Radu Manojlović publika uvek viđa sjajno raspoloženu i nasmejanu. Međutim, već dugih petnaest godina sa sobom nosi ogromnu tugu koja je, kako godine prolaze, sve veća i veća. Te 2014. godine Rada je izgubila majku Mirjanu koja nažalost iz bitke s opakom bolešću nije izašla kao pobednik. Radi majka sve više i više nedostaje, a pogotovo za vreme praznika, kada je uvek porodica na okupu.

– Fali mi mama – faliće mi na svakom dočeku, na svakom rođendanu, svakoj Novoj godini koja prođe onako na kalendaru, a ja brojim koliko je od kad nje nema… To je nešto što me uvek seti, ali ja to naravno brzo izbacim iz glave – priznaje Rada, koja se trudi i uspeva da uprkos svemu hrabro korača kroz život s osmehom na licu i bude pozitivna i raspoložena.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Novu godinu ovaj put neće dočekati s dečkom Harisom Berkovićem, koji će pevati u Beču dok će ona zabavljati Beograđane. Ipak, za praznike mu sprema misteriozni poklon o kojem, da se nešto ne bi izjalovilo, nije želela da nam detaljiše, a mi smo je pitali da li sebi i svom emotivnom partneru u 2020. godini želi prinovu.

Foto: Instagram.com/_harisberkovic

– Mi to i dalje odlažemo iz razloga što čovek ne može da nas pohvata, nikada nismo kući – to je malo nezgodno, tako da bismo morali da se smirimo, ili on ili ja – objasnila je kroz smeh Rada.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Pogledajte intervju s Radom Manojlović:

Autor: D. T., O. B.

Zadruga

KUDA IDU OSTAVLJENE DEVOJKE?! Luna sa TUGOM U GLASU pevala ovu pesmu, sve je podsetilo na Slobu! (VIDEO)

Domaći

PROŠLO JE 15 GORKIH GODINA… Bog nije uslišio njene molitve! Ovako je izgledala majka Rade Manojlović: Pevačici je UMRLA NA RUKAMA, njena opaka boles

Domaći

KASANDRA nas je osvojila pre 19 godina, a SVI JOJ ZAVIDE ZBOG OVOGA! (FOTO)

Zadruga

NISI MI TI TATA! Luna potpuno izbacila iz takta Slobu! (VIDEO)

Zadruga

OPŠTA ZBRKA U BELOJ KUĆI! Bora OPTUŽIO Reljića i Matijevića da su UKRALI HRANU Saniju, denser ih ovim rečima POKOSIO! (VIDEO)

Domaći

KAO SAV NORMALAN SVET! Ilda obukla haljinu koju je nosila pre PET GODINA, pa objasnila simboliku toga! (VIDEO)

'Original Article