IZVOR

Miley Cyrus prošla je kroz mnoge promene i turbulencije prethodnih godina, a u novom intervjuu otkrila je da više nije veganka.

Gostujući u podkastu The Joe Rogan Experience podcast, otkrila je da je zbog striktne veganske ishrane, dobila bolove u kukovima.

„Bila sam vegan dugo i morala sam da počnem da jedem ribu i omega ulja, zbog toga što moj mozak nije funkcionisao kako treba,“ ispričala je pop zvezda i dodala da joj je prvi obrok sa mesom spremio bivši muž Liam Hemsworth.

„On je grilovao ribu. Dugo sam plakala zbog te ribe, jer me je bolelo što sam morala da je pojedem,“ nastavila je.

„Sad sam oštrija nego pre i mislim da sam u jednom trenutku baš bila neuhranjena,“ završila je.

Ovo je pokrenulo lavinu negativnih komentara ostrašćenih vegana, koji su rešil da dokažu Miley da greši što je uvela ribu u ishranu, navodeći da omega masti može pronaći i u proizvodima koji nisu životinjskog porekla.

what annoys me abt Miley Cyrus not being vegan anymore is her using “I need omega 3” as a cop out because she knows most people aren’t informed or educated on the fact you can get omega 3 from supplements, chia seeds, etc. like If you wanna eat fish bby just say that?? fake

— 𝖙𝖆𝖒𝖆𝖌𝖔𝖙𝖈𝖍𝖎 𝖒𝖔𝖒 (@waifuslimee) September 3, 2020

Anyways, Miley Cyrus has money, she could literally pay someone to help her figure out how to obtain omegas on a vegan diet.

If us regular people can figure it out, so can she 💀

— Tofu HobbitⓋ🇳🇴 BLM (@soymilkbitch) September 3, 2020

Your vegan fans are disappointed 😔@MileyCyrus

— 𝓢𝓮𝓵 Ⓥ (@seelahl) September 3, 2020

Iako nije odgovorila na ove kritike, u intervjuu je objasnila da zna da će je ljudi napasti ali da je „navikla na napade.“

Članak Fanovi ljuti na Miley Cyrus jer više nije veganka se pojavljuje prvo na Teenstar.rs.

Tracara

Original Article