Zoran Đukić, Filipov otac, kaže za novi SCANDAL! da ne može da dočeka da se čuje sa sinom. Ne može više da ga gleda kako pati, rastrzanog između Kije i Marije Ane.

“Moram pod hitno da ga podignem! Užasno pati, pada u depresiju, ne mogu da gledam kako doziva pomoć, doktora, psihologa. Uopšte nije bitno da li je on zaljubljen u Kiju! Meni je najvažnije da je on zadovoljan. A uz nju, bio je srećan i zadovoljan. Miran, raspoložen za zezanje, za gluposti. Iako dobro poznajem svog sina, nemam pojma šta se dešava među njima, ne mogu ni da pretpostavim. A uz Mariju Anu nije srećan”, priča Filipov otac, a šta kaže o Filipovim psihičkim problemima i kako će mu pomoći, čitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL!

A šta vas još očekuje u novom broju, pogledajte OVDE!

Kupite SCANDAL! Prete mu zelenaši: Miki, otećemo ti sina! OŽENJENI PILOT SA KOJIM JE BILA Kiji će uništiti život! Emina: Veza sa Miškovićem uništiće mi život! (VIDEO)

Vesna TasićIvan Vučićević

The post Filipovi roditelji otkrivaju za novi SCANDAL! Sa Kijom je srećan, sa Marijom Anom razbijen! appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …